MHP'DEN APO POSTERİNE TEPKİ…

BUNLARI YAPANLAR HAİN VE OMURGASIZ

MHP'DEN APO POSTERİNE TEPKİ…

 MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Kahramanmaraş'ta HDP'nin 9 Mayıs'ta yaptığı mitingde Abdullah Öcalan Posteri açılmasına sert tepki göstererek, "Bölücü mihrakların bebek katili Abdullah Öcalan posterlerini Kahramanmaraş'ın merkezinde asarak, şehitlerimizin kanları ile sulanan topraklarımıza ayak basmaları utanç, hainlik, ihanet ve omurgasızlıktır" dedi.

MHP'nin Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı, HDP mitinginde Abdullah Öcalan posteri açılmasına tepki göstererek, bunu yapanların hain ve omurgasız olduğunu savundu.
MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, parti ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında "9 Mayıs 2015 tarihi Kahramanmaraş'ımız için bir utanç, utancın yanında ihanetin geldiği son noktanın delilidir. Bölücü mihrakların bebek katili Abdullah Öcalan posterlerini Kahramanmaraş'ın merkezinde asarak, şehitlerimizin kanları ile sulanan topraklarımıza ayak basmaları utanç, hainlik, ihanet ve omurgasızlıktır" dedi. Akpınar, şunları söyledi:
"Milliyetçilik nutukları atan vatana ve Kahramanmaraş'a ihanet eden, milli ve manevi duygularımızı yerle bir edenlerin şeref ve ahlaklarını vatandaşlarımızın takdirine sunuyorum. Dolmabahçe sarayında poz veren Kahramanmaraş'ın 'sözde' medarı iftiharı Mahir Ünal acaba ne diyecektir? Hiç yüzünüz kızarmadı mı?  Buradan soruyorum; Mutlu musun sayın Mahir Ünal?  Bu günden sonra AKP binalarına bebek katili Apo posterleri asarsanız da şaşırmayız… 
Ama sakın unutmayın, aklınızı başınıza alın! Burasının adı Türkiye Cumhuriyeti, milletinin adı ise Büyük Türk Milletidir. Ya bu vatanda yaşayacağız ya da bu vatan uğruna seve seve can vereceğiz. Bu hakikati ne Davutoğlu, ne İmralı canisi, ne bölücü mihraklar nede pazarlık yaparak ihanet edenler değiştiremeyecektir. Bu günlerde milliyetçi nutuklar atan şahsiyetler şunu bilmelidirler ki; Bayrağın indirilmesine seyirci kalanlar, vatan topraklarını bırakıp kaçanlar, milliyetçi olamazlar. Milleti 36'ya ayıran birisi milliyetçiliğin olsa olsa düşmanıdır. Türklükle karşıma gelmeyin diyen birisine itibar etmek söz konusu değildir. Milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum sözlerini ağzından kurşun gibi çıkaran, PKK ile masaya oturan, sonra bunu inkar eden kim olursa olsun nankördür, riyakardır." 
(HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER