Kahramanmaraş’ta şafak operasyonu

Kahramanmaraş’ta Özel Harekat polislerinin de katıldığı, uyuşturucu ticareti ve sevkiyatı yapanlara yönelik şafak operasyonunda yakalanan 6 kişiden 5’i şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ticareti ve sevkiyatı yapanlara yönelik çalışma başlattı.

Emniyet Müdürlüğü’nden çıkan aralarında Özel Harekat polislerinin de bulunduğu ekipler, önceden belirlenen adreslere şafak vakti baskın yaptı. Operasyonda polis ekipleri, uyuşturucu ticareti ve sevkiyatı yaptıkları belirlenen A.K, M.A, İ.K, A.Ç, U.B. ve M.Ç. isimli şüphelileri gözaltına aldı.

Şüphelilerin kaldıkları yerlerde hassas burunlu narkotik köpeğiyle yapılan aramalarda 20,02 gram bonzai, 50,48 gram metamfetamin 71 uyuşturucu hap, 1 hassas terazi, 2 ruhsatsız tabanca ve 1 av tüfeği ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 5’i tutuklanırken, bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucuyla mücadelenin azim ve kararlılıkla sürdürüleceğinin altı çizildi.     

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER