BATIPARK'I ÖZEL GÜVENLİK TEMİZLEDİ!

GÖREVLİ KURUM PERSONELİNİN İŞ BAŞINDA OLMAMASI DİKKATLERDEN KAÇMADI

BATIPARK'I ÖZEL GÜVENLİK TEMİZLEDİ!

 Kahramanmaraş'ta önceki gün akşam üstü meydana gelen şiddetli sağanak yağış ve dolu nedeniyle, Batıpark Spor Salonu adeta havuza döndü.

Kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve dolu yağışı, Batıpark Spor Salonunda da etkili oldu. Yaklaşık 5 ay önce yenilenen spor salonunda, yağış anında oynanmakta olan Kahramanmaraş Gençlerbirliğispor ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor arasındaki basketbol müsabakası, çatının akması nedeniyle 3 period sonunda iptal edildi. Müsabaka hakemleri, bu şartlarda karşılaşmanın oynanamayacağını belirterek Gençlerbirliğispor-Büyükşehir Belediyespor basketbol maçını iptal etti. Müsabaka ile ilgili kararı, tertip komitesi önümüzdeki günlerde yapacağı toplantıda verecek.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaklaşık 5 ay kadar kısa bir süre önce yenilenen Batıpark Spor Salonun'nun çatısı, yağan şiddetli sağanak ve dolu yağışına dayanamadı. Basketbol müsabakası oynandığı sırada akmaya başlayan çatı, salonun içerisini adeta havuza dönderdi. Tesisin temizliğinden sorumlu özel temizlik şirketi elemanları olmayınca da, kolları sıvayan özel güvenlikçiler salonu akan çatı sularından temizlemeye çalıştı. Ancak, az sayıdaki özel güvenlik personelinin gayreti de yetersiz kaldı. 
Öte yandan müsabakalarda görevli kurum personelinin de iş başında olmaması dikkatlerden kaçmadı.  
(HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER