banner651

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Türkoğlu Şubesi açıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Türkoğlu Şubesi açıldı

Türkoğlu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Türkoğlu Şubesi ve Şehitler Parkı düzenlenen programla açıldı.

Hizmet noktasında ilçeyi metropol ilçe haline getiren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, yaptığı hizmetlerle taktir toplamaya devam ediyor.

Mahir Ünal Caddesi üzerinde bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Türkoğlu Şubesi ve Şehitler Parkı açılışı şehitlerin ruhu için okunan Mevlit-i Şerif ve yapılan dua ile başladı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Böyle güzel ailelere böyle güzel bir binayı açma şerefine nail olduğum için şükür ediyorum. Açılışını yaptığımız bu şube ve parkımız şehit aileleri ve gazilerimize ait idari bina olacak. Yine Belediyemiz de bu kardeşlerimizin her zaman yanında olacak. Yapılan bu çalışmalar bu ailelerimize verdiğimiz değerin göstergesidir. Ayrıca buradan bir müjde vermek istiyorum. Türkoğlu’nun Kılılı mahallemizden sonraki girişine büyük bir Selçuklu mimarisinde şehir kapısı ve aynı zamanda ilçemizdeki tüm şehitlerimiz için 3,5 dönümlük alan içerisine de anıt yapıyoruz. Türkoğlu’muzun adına yakışır güzel bir eser olacak. İnşallah 3-4 ay gibi açılışı hep birlikte açacağız.” diye konuştu.  

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, şehit aileleri ve gaziler için yapılan hizmetten dolayı Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ile protokol üyeleriyle birlikte Türk Bayrağı temalı plaket takdim etti.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, “Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve kıymetli aileleri her zaman başımızın tacıdır, onlar için ne yapsak azdır. Bugün de Türkoğlu Belediyemiz tarafından yapılan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Türkoğlu Şube Binası ve Şehitler Parkı’nın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu kıymetli hizmetlerde emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Açılışa, Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER