HAFTA SONU DOLU DOLU GEÇECEK…

BUGÜN IŞIK VE KILIÇDAROĞLU GELİYOR

HAFTA SONU DOLU DOLU GEÇECEK…

 Kahramanmaraş'ta bugün ve yarın CHP ve Milli İttifak'ın seçim mitingleri yanında Altın Fuarı açılışı, YİBOL ve Güneşevler temel atma töreni yapılacak.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün, Milli İttifak liderleri Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici ise yarın Kahramanmaraş'taki seçmenlere hitap edecek.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bugün temel atma törenlerine katılarak esnafı ziyaret edecek. Yarın da Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Kahramanmaraş'ta olacak.
Kahramanmaraş, son yıllardaki en yoğun iki gününü bugün ve yarın yapılacak miting ve etkinliklerle yaşayacak.
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bugün ve yarın Kahramanmaraş'ta olacaklar. Bakan Işık, fuar açılışı ile temel atma törenlerine katılacak ve esnafı ziyaret edecek. Başbakan Yardımcısı Babacan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ile kahvaltı yapacak ve ardından da esnaf gezisi yaparak, fuarı ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, Kamalak ve Destici de partilerinin düzenlediği mitinglerde Kahramanmaraşlılara hitap edecekler.
BUGÜN IŞIK VE KILIÇDAROĞLU GELİYOR
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bugün öğle saatlerinde Kahramanmaraş'ta olacak. Bakan Işık, Start Fuarcılık tarafından organize edilecek Altın Fuarı'nın açılışı yaptıktan sonra önce Kahramanmaraş Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nın Onikişubat İlçesi'ndeki yatırımlarının temelini atacak. Bakan Işık, daha sonra da Büyükşehir Belediyesi tarafından Dulkadiroğlu İlçesi'nde gerçekleştirilen Güneşevler Yapı Kooperatifi Konutlarının temel atma törenine katılacak. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, daha sonra da esnaf ziyaretlerinde bulunacak.
Kahramanmaraş'ta seçimlerle ilgili mitingin ikincisi de bugün yapılacak. Geçen hafta sonu HDP'nin Gar Meydanı'nda yaptığı mitingin ardından bugün de CHP'liler, Müftülük Meydanı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinleyecekler. CHP İl Başkanı Esat Şengül, "Yaşanacak Bir Türkiye" sloganı ile seçim çalışmalarını sürdüren partisinin bugün saat 17:00'de Müftülük Meydanı'nda bir miting düzenleyeceğini ve mitingde liderleri Kılıçdaroğlu'nun Kahramanmaraş'taki seçmenlere hitap edeceğini söyledi. Şengül, tüm vatandaşları miting alanına davet etti.
 BABACAN VE MİLLİ İTTİFAK YARIN GELECEK
Bu arada,  Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da, yarın Kahramanmaraş'ta olacak. Valilik'ten verilen bilgiye göre; Başbakan Yardımcısı Babacan yarın sabah Pınarbaşı'ndaki Hünkar tesislerinde kahvaltıya katılacak. Babacan, burada Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile katılacağı toplantıda STK temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunacak ve burada bir konuşma yaptıktan sonra da Kahramanmaraş esnafını gezerek, KAFUM'daki Altın Fuarı'nı ziyaret edecek. 
Kahramanmaraş'taki siyasi parti mitinglerine yarın bir yenisi daha eklenecek. Müftülük Meydanı'nda Milli İttifak tarafından düzenlenecek olan 'Saadete gel' mitinginde Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Kahramanmaraşlılara hitap edecek. Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Tüten ve BBP İl Başkanı Hayati Bakdur, Kahramanmaraşlıları mitinge davet ettiler.
ALTIN MÜCEVHERAT FUARI AÇILIYOR
Kahramanmaraş Altın ve Mücevherat Fuarı, bugün Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde (KAFUM) açılacak. Borsagold Kapalıçarşı'nın ana sponsorluğunda ve Swar Kuyumculuk'un katkıları ile açılacak Altın ve Mücevherat Fuarına; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KMESOB) ve Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanlığı da destek veriyor. Fuar, 15-16-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında açık kalacak ve fuarın resmi açılışı bugün saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER