KAZADAN MUCİZEVİ KURTULUŞ

KAZADAN MUCİZEVİ KURTULUŞ

KAZADAN MUCİZEVİ KURTULUŞ

 Dulkadiroğlu İlçesi Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Yerleşkesi Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, hurdaya dönen araçtaki 3 kişinin burnu bile kanamadı.

Salı akşamı Gaziantep'ten Kahramanmaraş'a dönmek üzere yola çıkan üç kişi, Karacasu Yerleşkesi Kavşağına geldiğinde beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Kazazedelerden biri olan Doğan Gün, korkunç olayı şöyle anlattı: "Biz yolumuzda gidiyorduk. Işıklara geldiğimizde yeşil ışık yandığı için devam ettik. Fakat kavşaktan karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir sürücü kırmızı ışıkta durmadı. O aracın ön sol köşesine çarparak savrulduk, orta refüjdeki kaldırım taşına çarpan aracımız takla atmaya başladı. Neye uğradığımızı bilemedik. Allah kimseye vermesin, korku dolu anlardı. Beklide bir dakika bile sürmedi aracımız taklalar atması ama o süre hiç bitmedi" dedi.
EMNİYET KEMERİ 
HAYATTA KALMALARINI SAĞLADI
46 FN 442 plakalı aracın sürücüsü olan Özcan Özel ise korkunç kazada yaşadıklarını şöyle anlattı: "Diğer araç aniden önümüze çıkınca ne yapacağımı bilemedim. Araca çarpmamak için direksiyonu sola kırdım. Ama yinede ön sol tarafına çarptık. Çarpmanın etkisiyle aracımız takla atmaya başladı. Emniyet kemerimiz takılı olduğu için araçtan fırlamadık. Emniyet kemerinin önemini bir kez daha anladım" dedi.
Aracın içinde bulunan diğer kişi Coşkun Cambaz ise; "Araç durduğu zaman emniyet kemerlerini açamadık. Araç tüplü olduğu için ateş alıp patlayacak diye çok korktuk. Çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıktık" dedi. Çevredeki vatandaşlardan alınan bilgiye göre, kazaya sebebiyet veren 46 PC 635 plakalı araç sürücüsü kazadan sonra korkuyla aracını da bırakarak olay yerinden uzaklaştı.
İTFAİYE HER İHTİMALE KARŞI KAZA YERİNDEYDİ
Aracın patlama ihtimali olduğu için, itfaiye ekipleri kazadan kısa bir süre sonra kaza yerindeydi. Korkulan olmadı ve araçta patlamadı. Ters bir şekilde duran araç, çevredeki vatandaşların yardımıyla düz hale getirildi ve çekici vasıtasıyla otoparka çekildi. Mucizevi bir şekilde araçtan burunları bile kanamadan kurtulan Doğan Gün, Özcan Özel ve Coşkun Cambaz ise sağlık kontrolünden geçmek için Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne gitti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER