AYDOĞAR'A 'TEŞEKKÜR PLAKETİ'

AYDOĞAR'A 'TEŞEKKÜR PLAKETİ'

AYDOĞAR'A  'TEŞEKKÜR PLAKETİ'

 Kahramanmaraş siyasetinin önemli isimlerinden biri olan ve Milli Görüş davasının çilekeş ismi olan AK Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe Kurucu Başkanı Mustafa Aydoğar, parti tarafından 'teşekkür plaketi' ile taltif edildi.

AK Parti Onikişubat İlçe Danışma Meclisi'nin Ağustos ayı toplantısı, cumartesi günü Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. AK Parti milletvekilleri Mehmet Uğur Dilipak ve Nursel Reyhanlıoğlu'nun yanısıra toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, AK Parti Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve AK Parti'nin kadın kolları ve gençlik kolları yöneticilerinin de hazır bulundu.
Onikişubat ilçesine bağlı köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimleri ile merkez mahallelerde 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde AK Parti'ye ençok oy getiren mahalle temsilcilerine de birer plaket verilerek teşekkür edildi. Plaket verilenler arasında kent siyasetinin tanınmış simalarından ve Milli Görüş davasının 'çilekeş' ismi Mustafa Aydoğar'da yer aldı ve AK Partinin kuruluşunda kurucu ilçe başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Özdemir'in yaptığı toplantıda; sırası ile Mustafa Aydoğar, Hanefi Mahçiçek, Fatih Mehmet Erkoç, Metin Doğan ve Mehmet Uğur Dilipak birer konuşma yaparak 14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti'nin aradan geçen 13 yıllık iktidarı döneminde ülkeye büyük hizmetlerde bulunduğunu vurguladılar.
DOĞAN'DAN BAHÇELİ'YE VERYANSIN
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, Onikişubat ilçe Danışma Meclisi toplantısında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye sert eleştirilerde bulundu. AK Parti İl Başkanı Metin Doğan "7 Haziran seçimleri akşamında gece saat 12 gibi sayın Devlet Bahçeli diğer partilere ev ödevleri verdi. Bir muallim edasıyla işte filanlar hükümeti kurmalı" diyerek, şunları söyledi:
"Kardeşim bu seçimlere sadece Ak Parti, CHP, HDP girmedi. MHP'de seçimlere girdi. MHP'de halka 'Ben ana muhalefet olacağım, bana bu nedenle oy verin demedi ki. Ben size ekonomik anlamda sosyal anlamda şunları vaat ediyorum' dedi. Şimdi diyor ki 'Millet bize ana muhalefet görevi verdi' İşte AK Parti HDP ile kurmalı. CHP ile kurmalı. Yok hepsi bir araya gelip kurmalı. Sen herkese ev ödevi verirken ne yapıyorsun? Niye ödevlerini yapmıyorsun. Yarın seçim olduğunda millete ne diyeceksin."
(HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER