FUTBOL TERTİP KOMİTESİ KULÜP TEMSİLCİLERİ BELİRLENDİ

FUTBOL TERTİP KOMİTESİ KULÜP TEMSİLCİLERİ BELİRLENDİ

FUTBOL TERTİP KOMİTESİ KULÜP TEMSİLCİLERİ BELİRLENDİ

 Futbol Tertip Komitesi Kulüp Temsilcileri belirlendi

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kahramanmaraş İl Futbol Tertip Komitesinin Kulüp Temsilcisi olan üyeleri belirlendi.

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan seçimlerde konuşan Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Ergün Önal, üyelere seçimle ilgili bilgiler verdi. Önal, önümüzdeki günlerde başlayacak olan ligler öncesi kulüp yöneticilerini de bilgilendirdi. Yeni sezon içerisinde oynanan maçlarda artık Tertip Komitesi üyesinden bir kişinin görev alacağını belirten Önal, “Artık herkes kendi kafasına göre maçlarda rapor tutamayacak ve tertip komitesi üyemiz olaya bire bir şahit olacak” dedi.

Neden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda bu seçimi gerçekleştirdiklerine dairde konuşan Önal, Bizim ASKF binamızda tadilat yaptırıyoruz. Klimalar çalışmıyor. Onun için bu seçimi burada yapma gereği duyuyoruz” şeklinde konuştu.

 

KİTAPÇIK DAĞITILDI

 

Bu arada, TFF tarafından bastırılan Amatör Ligler Uygulama esasları kitapçığı da bu toplantıda kulüp yöneticilerine dağıtıldı. Toplantıya TFF İl Temsicisi Ali Kazancı, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri ve kulüp temsilcileri katıldı.

Divan başkanlığını ASKF Başkanı Ergün Önal, divan başkan yardımcılığını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram Demirci ve sekreterliğini de ASKF Sekreteri Hüseyin Eralp’in yaptığı toplantıda daha sonra seçimlere geçildi. 29 Kulüp temsilcisinin katıldığı seçimlerde,  İsmail Avanoğlu 20, Sinan Yakar 16, Ahmet Güler 16, Mustafa Dağlı 14, Ökkeş Ekberoğlu 11 ve Hacı Fedakâr 2 oy aldı. Bu sonuçlara göre Avanoğlu, Yakar ve Güler komite kulüp temsilcisi olurken; Dağlı, Ekberoğlu ve Fedakâr yedek üye olarak kaldı.

Komitenin diğer üyeleri ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü,  Kahramanmaraş ASKF Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şubesi ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Şubesi temsilcilerinden oluşacak.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER