KAHRAMANMARAŞSPOR TEK GOLLE GEÇTİ

KAHRAMANMARAŞSPOR TEK GOLLE GEÇTİ 1-0

KAHRAMANMARAŞSPOR  TEK GOLLE GEÇTİ

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Afyon'da düzenlenen Afyon Cup Turnuvası'nda Trakya temsilcisi Kırklarelispor ile karşılaştı. Temsilcimiz karşılaşmayı Ramazan Durdu'nun penaltıdan attığı gol ile bir sıfır galip tamamladı.

Karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz 43. Dakika da Ramazan Durdu'nun penaltıdan attığı gol ile öne geçti. Karşılaşmaya Mesut, Onur, Koray, Hüseyin, Onur, Emre, Eser, Ramazan Durdu, Mehmet Menderes, Recep, Sinan ilk 11'i ile başladı. Ramazan Durdu'nun ara pasları ile etkili olan temsilcimiz, Ramazan Durdu'nun pasında topla buluşan Sinan'ın ortasında Kırıkkarelispor defansından ele çarpan top ile penaltı kazandı. Ramazan Durdu kullandığı penaltı da topu ağlara gönderdi. 
İkinci yarıda oyuna Sinan'ın yerine yeni transfer Ahmet Kutluer girdi. İkinci yarıya her iki ekipte kontrollü başladı. 57'inci dakika da Emre Öztürk yerine oyuna Volkan Bekçi girdi. Ramazan Durdu yerine oyuna Ahmet Topal oyuna girdi. Eser'in yerine Ali Osman oyuna girdi. Kahramanmaraşspor ikinci yarıda Volkan ile etkili oldu. Kahramanmaraşspor'da yeni transfer kalci Mesut Balkan'ın yerine yine yeni transfer olan Cüneyt oyunu geçti. Kahramanmaraşspor'da Koray yerine oyuna İbrahim Şekkeli girdi. 
Kahramanmaraşspor'un yeni transferleri oynadıkları futbol ile göz doldurdu. 
(HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER