KAHRAMANMARAŞSPOR, STARTI VERDİ

HEDEF: ŞAMPİYONLUK

KAHRAMANMARAŞSPOR, STARTI VERDİ

 2015-2016 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, yeni sezonun ilk çalışmasını dün yaptı.

Geçen sezon mücadele ettiği Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Ligin son maçında küme düşmekten kurtulan Kahramanmaraşspor'da, hedef yeni sezonda şampiyonluk olarak belirlendi. Eylül ayı içerisinde başlayacak olan Lig maçları için Kırmızı-beyazlı ekip Kahramanmaraşspor, ilk çalışmasını 12 Şubat stadında takımın yeni Teknik Direktörü Erdal Alpaslan yönetiminde dün yapılan antrenmanla başladı. Yeni transfer edilen futbolcularda takımla birlikte antrenmanlara katıldı.
Geride kalan sezon kadrosunda 50 futbolcuyu barındıran Kahramanmaraşspor, yeni sezonda yaklaşık 30 futbolcunun bir kısmıyla yollarını ayırırken, gelecek vaat eden genç futbolcuları ise oynayabilecekleri takımlara kiralık olarak gönderdi. Kahramanmaraşspor, yeni sezon öncesi kadrosuna şu ana kadar, Tarsus İdman Yurdu'ndan kanat oyuncusu Mehmet Menderes Önkuzu, Pendikspor'dan Orta saha futbolcusu Eser Akbaş ve Tokatspor'dan Kaleci Mesut Balkan ile anlaştı.
Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Mehmet Erdal Alparslan, "Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk olarak çalışmalarımıza 12 Şubat Stadında başladık. Kamp öncesi eksikliklerimizi görüp gerekli takviyeleri yapacağız" dedi.
Kadroda bulunan bütün oyuncuları izleyeceklerini ve ona göre gerekli görülen mevkilere transfer yapacaklarını belirten Alparslan, "Başkanımız sağ olsun her türlü fedakârlığı yapıyor. Bizde bir an önce as kadromuzu hazırlayıp yeni sezon hazırlıklarını en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Kahramanmaraşspor vitrin bir takım. Yani her oyuncu kendini göstermek ve kendini kanıtlamak, ispatlamak için böylesine büyük bir şehir takımında oynamak ister. Geçmişte de örneklerini çok gördük. Türk futboluna çok iyi oyuncular kazandıran ve daha da önemlisi Süper Lig geçmişi olan bir takımdan bahsediyoruz. Kahramanmaraşspor her zaman hedefleri olan bir takım olmuştur. Süper ligi hak eden bir taraftarımız var. Amacım yeni sezonda taraftarlarımızı mutlu edecek bir kadro ile sahaya çıkmak. Koşan, mücadele eden bir takım oluşturmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER