ERKEK CESEDİ BULUNDU

CESEDİN KAFASI GÖVDESİNDEN AYRILMIŞ VAZİYETTE BULUNDU

ERKEK CESEDİ BULUNDU

 Kahramanmaraş’ta Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın 1 km. kuzeyinde, ormanlık alanda çürümüş erkek cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre dağa kekik toplamaya giden Yasin Gürdal isimli vatandaş, ağır bir koku aldı. Daha sonra kokunun geldiği bölgeye doğru yöneldi ve uzaktan parçalanmış haldeki cesedi gördü. Cesedi gören Gürdal, korku içinde ne yapacağını bilemez durumda, olay yerinden uzaklaşarak durumu telefonla Kayabaşı Mahallesi muhtarı İsmail Akdemir’e bildirdi. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’na giden mahalle muhtarı İsmail Akdemir ve Yasin Gürdal, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı güvenlik görevlilerine durumu anlattı. Güvenlik görevlileri polis ekiplerini arayarak olayla ilgili bilgi vermeleri sonucu, olay yerine çok sayıda polis ekibi ve cenaze nakil aracı geldi.
CESEDİN KAFASI GÖVDESİNDEN AYRILMIŞ VAZİYETTE BULUNDU
Polis ekipleriyle beraber cesedin olduğu yere giden görgü tanıklarının ifadelerine göre, cesedin başı gövdesinden ayrılmış vaziyette ve gövdeden birkaç adım uzakta olduğu görüldü. Ayrıca cesedinin çürüdüğü de ifadeler arasında. İlk belirlemelere göre cesedin en az bir aylık olduğu söyleniyor.
 CESEDİN KİMLİĞİ İNCELEMELER SONUCU BELİRLENDİ
Olay yerinde 2 saat incelemede bulunan polis ekipleri, cesedin üzerinde kimlik bulamadı. Ceset incelenmesi için cenaze nakil aracıyla Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan inceleme sonucunda cesedin 78 yaşındaki Halil İbrahim Esirgemez isimli şahıs olduğu belirlendi.  
Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER