“GÜÇLENEN TÜRKİYE BELİRLİ KESİMLERİ RAHATSIZ EDİYOR”

“GÜÇLENEN TÜRKİYE BELİRLİ KESİMLERİ RAHATSIZ EDİYOR”

“GÜÇLENEN TÜRKİYE BELİRLİ  KESİMLERİ RAHATSIZ EDİYOR”

Milletten aldıkları güçle yollarına devam ettiklerini ifade eden Erkoç, 30 Mart Yerel Seçimleri’nden Türkiye’nin ve AK Parti’nin daha da güçlenerek çıkacağını söyledi.
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Oruç Reis Mahallesi’yle devam etti.
Bölge insanıyla sohbetler gerçekleştiren Erkoç, marangozluk başta olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren esnafları bir sitede buluşturmak için gayret içerisinde olacaklarını söyledi. Esnafların sorun ve çözüm önerileriyle de yakından ilgilenen Erkoç, 30 Mart’ın ardından bu problemlerin tek tek çözüme kavuşturulacağını belirtti.
Ziyarette gazetecilere açıklamalarda da bulanan Erkoç, Türkiye’nin ve Kahramanmaraş’ın 11 yıldır her geçen gün daha da büyüyüp, geliştiğini ifade ederek, bu yürüyüşün bundan sonra da devam edeceğini söyledi.
2002 Türkiye’sine bakıldığında bugünün Türkiye’sinin hayal bile edilemediğine dikkat çeken Erkoç şöyle konuştu: “Türkiye’de hayal olan işleri AK Parti 10 yılda gerçek yaptı. Yani 2002 Türkiye’sine baktığımızda, bugünkü geldiğimiz nokta hayal bile edilememekteydi. Ama Türkiye’miz şimdi dünyanın önemli güçlerinden biri haline geldi. Artı dünyada siyaset üreten ülkelerden biri haline geldi. Yani dünyadaki olaylara kayıtsız kalmayan ve aynı medeniyeti paylaştığımız, aynı maneviyatı paylaştığımız yüz milyonlarca insanın temsilcisi, sözcüsü haline geldi. İnşallah milletimizin gücüyle, desteğiyle bu yürüyüş devam edecek. Her geçen gün Türkiye’miz daha da güçlenmekte, ay yıldızlı bayrağımız daha bir coşkulu dalgalanmakta. İşte o nedenle AK Parti de siyaset yapmak bizim için çok büyük bir onur ve şeref.”
Güçlenen Türkiye’nin belirli kesimleri rahatsız ettiğini dile getiren Erkoç, ülkenin önünü kesmeye yönelik bu girişimlerin de sonuçsuz kalacağını kaydetti. Yaptıkları ziyaretlerle milletin kararlılığını gözlemleme fırsatı bulduklarını da belirten Erkoç, “Bu kararlılıkta bize güç veriyor, yolumuza daha emin adımlarla yürüyoruz.” dedi.
Erkoç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tabi Türkiye de biliyorsunuz AK Parti iktidara geldiği günden bu yana, önüne bir çok engellemeler ve badireler getirildi ama bunları milletimizin gücüyle bir bir aştık. Allahın izniyle yaşadığımız bu süreci de milletimiz gözlemlemekte. Biz onların yine en doğru kararı vereceğine inanmaktayız. Çünkü girişilen bu hareketler sadece AK Parti’ye değil, güçlü Türkiye’ye yapılan, millete yapılan bir eylemdir. İnşallah bunları da atlatacağız. Türkiye’miz artık 2002 deki Türkiye değil. Bu tür badireleri daha kolay atlatarak yolumuza devam ediyoruz. Bizler de milletimizin kararlılığını görüyoruz. Gezdiğimiz yerlerde Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz bizden daha coşkulu. O da bize çok büyük enerji veriyor. Milletimizin bu kararlılığını görmek biz de daha büyük bir azim ve kararlılık oluşturmakta. İnşallah göreceksiniz hem Kahramanmaraş’ımız da hem de Türkiye’mizde bu seçimde de tarihi bir sonuç çıkacak. İnşallah ülkemizin önünü kesmeye yönelik hareketlere karşı 30 Mart’ta sayın başbakanımızın da dediği gibi en büyük mesajı aziz milletimiz verecektir.”

AK PARTİ TÜRK SİYASET TARİNİN EN KURUMSAL PARTİSİ”
Erkoç, gazetecilerin ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesine yönelik bir sorusuna da “Genel merkezimiz en doğru adayları belirlemek için gece-gündüz çalışıyor” yanıtını verdi. AK Parti’nin Türk siyasi tarihinin en kurumsal partisi olduğunu kaydeden Erkoç, şunları kaydetti: “Biliyorsunuz Sayın Başbakanımızın başkanlığında bir komisyon var. Bu komisyon çalışıyor. Dün de İstanbul’da çalışmalar yürüttüler. Daha önce büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını belirlediler. Şimdi de ilçe belediye başkan adaylarını belirliyor bu komisyon. Kamuoyu yoklamaları, temayül yoklamaları ve diğer değerlendirmeler alınarak, bunların ışığı doğrultusunda en doğru, en isabetli kararı vermek üzere gece gündüz çalışıyorlar. Yani bir kuyumcu hassasiyetiyle çalışıyorlar. İnşallah AK Parti aziz milletimizin güven duyduğu, destek verdiği adaylarla yola gitme gayreti içerisinde. Önümüzdeki günlerde de komisyon çalışmalarını tamamladığında sayın başbakanımız bunları kamuoyuna açıklayacak. En güzel sonuçların çıkacağı inancındayız.”



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER