KAHRAMANMARAŞ DEĞİŞİM ARIYOR

EREN: HİÇBİRİMİZ, HEPİMİZ KADAR GÜÇLÜ DEĞİLİZ DEDİ.

KAHRAMANMARAŞ DEĞİŞİM ARIYOR

CHP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Ülkü Eren, beraberinde Kadın Kolları İl Başkanı Feril Tekşen, Onikişubat İlçe Başkanı Salman Savranlı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gazetemiz Sahibi Kemal Sayın'ı  ziyaret etti.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Kemal Sayın'la bir süre sohbet eden Eren,  Kahramanmaraş'ın zor bir süreç yaşadığını söyledi.
"Yerel yönetimlerde kadının sesi" ve "Hiçbirimiz, hepimiz kadar güçlü değiliz" sloganlarıyla yola çıkan Ülkü Eren, kendisine en büyük desteği şu an kadınların verdiğini fakat erkeklerinden kendisine destek vereceğini belirtti.
Eren, Kadının elinin değdiği her işin başarı ile sonuçlanacağını belirterek, , en üst düzeyde hizmet sunacağını ifade etti.
Kahramanmaraşlının artık bir değişim aradığını ve değişim için bu seçimin bir fırsat olduğunu belirten Eren,  "Yıllardır siyasetin içerisindeyim. Kentimizin her noktasında hangi hizmete ihtiyaç var, ne yapılması gerek hepsini bilirim.  Ve Kahramanmaraşlı da çok iyi biliyor ki; Ülkü Eren söz verdiyse yapar. Ben hizmet sözü veriyorum, tüm halkımızın desteğini bekliyorum" dedi.
Kahramanmaraş'ta şu ana kadar  tek Bayan Belediye Başkan adayı olduğunu belirten Eren: "Halkımız aslında bayan siyasetçilere daha çok güveniyor ve daha başarılı olacağına inanıyor. Gördüğüm ilgi çok güzel, sadece bayanlar değil erkekler de bir bayan belediye başkanının daha başarılı olacağına inanıyorlar. Bu ilgi bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor" dedi.
"30 Mart seçimlerinin ardından büyükşehir yasası ile yönetilen bir şehir olacağız. Halkımız bu konuda pek bir bilgiye sahip değil ve endişeli." diyen Eren  "dolayısı ile sancılı bir süreç yaşanacak." Dedi.
Bu seçimde yeni bir yapılanmanın ve Kahramanmaraş'ı zor bir sürecin beklediğinin altını çizen Eren:"
 Önemli olan bu yeni yapılanmanın ilk aşamasında sağlam temeller atılmalı. Yanlış yapılan her işin faturası yine halkımıza çıkacak ve şehrimiz hizmette uzun yıllar geride kalacak. Adına yakışır bir şekilde gerçek anlamda büyükşehir olma yolunda hizmete talibim. Halkımızın desteğini bekliyorum" dedi.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER