SABANCI VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

SABANCI, YETİMİN HAKKINI YEDİRMEMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM

SABANCI VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

İlçeler belediye başkan adaylarının açıklamasına günler değil, belki de saatler kala, özellikle AK Parti Onikişubat ilçesindeki heyecanlı bekleyiş sürüyor iken, bu kulvarda en çok koşan, en çok isteyen, en çok halkla bütünleşen aday adayı Mehmet Sabancı, kalabalığa seslendi, “Kadro burada, kuşlar tek kanatla uçamıyor. Hoş geldiniz sevgili dostlarım!” dedi ve aday belirlemede son viraja girildiğini söyledi.
Tavşantepe itfaiyesi karşısındaki sohbet toplantısında dostlarını karşısında görünce heyecanlanan, yüzündeki gülümsemesi çoğalan Onikişubat ilçe belediye başkan aday adayı Mehmet Sabancı, “Rabbimin bize emanet ettiği değerler için, Allah rızası için ve bu şehre, sizlere hizmet etmek, yetimin hakkını yememek, yedirmemek için yola çıktım” diye konuştu.
Sabancı, aday adaylığı sürecinde yan gelip yatmadığını belirterek; “Hep iyimser olduk, hem tevekkül sahibi olduk, herkesten e daha çok koşturduk, daha çok gezdik, daha çok kendimizi, partimizin misyonunu anlattık. Hep bu düşünceyle, hep bu niyetle hareket ettik” şeklinde konuştu ve anketlerde, milletin gönlünde en fazla oyu kendisinin aldığını ileri sürdü.

TEMAYÜLDEN EN YÜKSEK OYU ALAN BİZİZ
Anketlerden ve milletin gönlünde en yüksek oyu kendisinin aldığını kaydeden Sabancı, geçtiğimiz ay içerisinde, şehrimizde yapılan AK Parti temayül yoklamasında en yüksek oyu kendisinin aldığının da altını çizmeden yapamadı, konuşmasında şunları söyledi; “Kimsenin yanına gidip de beni aday yapın demedik, himmet istemedik, beklemedik, şerefimizle çalıştık, ziyaretlerimizi sürdürdük, şerefimizle hizmet etmek istediğimizi anlattık. Biz hakkımızla, emeğimiz ile gelmek istiyoruz.
Bu süre içerisinde kimsenin gıybetini yapamadık, dedikodu içinde olmadık, kimsenin onurunu kırıcı cümle sarf etmedik, rakiplerimize hakaret ve kırıcı söz anlamında tek kelime etmedik. Kaldı ki bunlar bize ve siyasi etiğe yakışmazdı. Biz bize yakışanı yaptık hep”

ENDİŞENİZ OLMASIN, HAK BİZE TESLİM EDİLECEK!
Sabancı, hizmet kervanını kendisinin taşıyacağının da altını çizerken, kalabalığa seslendi, “Endişeniz olmasın, artık sona yaklaşıldı, bu hakkı, size hizmet etme hakkı bize teslim edilecektir. Bize hakkını helal eden bir şehre başkanlık edeceğim sizlerin, partimin ve sayın başbakanımızın sayesinde. El ele vererek, gönül birliği içinde, bir süreç yaşadık.
 Genel başkanımızı, partimizi şerefle temsil ettik. sonuç ne olursa olsun, halkın gönlündeki başkana biziz. Kısmet olur veya olmaz,  sonuç ne olursa olsun, büyükşehiri belediye başkanımız s ayın Fatih Erkoç’un yanında olacağız.
İnşallah seçildiğimizde de 100 yılın Onikişubat ilçesini inşa edeceğiz. Desteğinizden ötürü hepinize teşekkür ederim” diyerek sözlerine nokta koydu.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER