EMNİYET ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

EMNİYET MÜDÜRÜ METİN AŞIK, ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUM

EMNİYET ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Güvenli hayat ve güvenli gelecek için Çocuk ve Gençlik Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOPEG) çerçevesinde, toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında, başarıya erişen ve derece elde eden öğrenciler ödüllendirildi.
Polisevi’ndeki birliktelikte, derece alan öğrencilerle bir araya gelen ve onlarla birlikte yemek yiyen emniyet müdürü Metin Aşık ve milli eğitim müdürü Mesut Alkan, bu mutluluğu çocuklarla paylaştı.
Program ile ilgili olarak, 08 – 22 Kasım 2013 tarihleri arasında Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik futbol ve voleybol turnuvası düzenlenmiş olup, toplam 768 öğrencinin katıldığı turnuva sonunda, bu öğrenciler Çanakkale iline geziye gönderilmiş, (40 kız ve 40 erkek öğrenciden oluşmak üzere) bir anlamda ödüllendirilmiş olundu.

ÖĞRENCİLERİMİZİ
KUTLUYORUZ!

Öğrencilerle birlikte yemek yiyen, onlarla sohbet edip başarılar dileyen il emniyet müdürü Metin Âşık, dereceye giren öğrencileri tebrik etti, önümüzdeki hafta Cuma günü gerçekleşecek kupa töreni ardından, ilerleyen günlerde de öğrenci ve velilerle birlikte eğlence tertip ed ileceğini söyledi, “Biz gençlerimizi seviyoruz, onlar bizim geleceğimizdir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıya ayrıca Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan ile öğretmenler ve öğrencilere katıldılar.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER