CHP DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZABUN'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

ZABUN, İDDİALIYIZ

CHP DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZABUN'DAN GAZETEMİZE ZİYARET
Cumhuriyet Halk Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Ali Zabun gazetemizi ziyaret etti.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Adayı Ali Zabun ve CHP Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Barış Antürk,   Gazetemizi ziyaret ettiler.

CHP Dulkadiroğu Belediye Başkan Adayı Ali Zabun, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, Mart 2014’de yapılacak olan  yerel seçimlerde iddialı olduklarını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi Belediye Başkanı Adayı Ali Zabun ilçe Başkanı Barış Antürk,  gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu.
Gazetemiz Sahibi Kemal Sayın  ile şehrin gündemindeki konular hakkında görüşen Zabun, seçim çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.
Dulkadiroğlu ilçesinde de diğer ilçelerde de oldukları gibi iddialı olduklarını belirten Zabun, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz dedi. Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasından dolayı birçok gelişmenin beraberinde geleceğine dikkat çeken CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Barış Antürk,  “Kahramanmaraş’ımızı en güzel şekilde yönetmeye talibiz ve göreve geldiğimizde şehrimizi en güzel şekilde yöneteceğiz. Kahramanmaraş her geçen gün büyüyor, değişiyor, yenileniyor bizlerde yenilikçi zihniyet olarak memleketimizle birlikte bu yolda yürüyeceğiz ve memleketimizi layık olduğu yere getireceğiz” dedi.
Gazetemiz Sahibi Kemal Sayın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP Dulkadiroğlu ilçesi Belediye Başkan Adayı Ali Zabun’a başarılar diledi.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER