POYRAZ’DAN VEDA ZİYARETİ

POYRAZ, DİŞ HEKİMLERİ ODASINI DA ZİYARET ETTİ

POYRAZ’DAN VEDA ZİYARETİ

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, kurum ve kuruluşlara düzenlediği veda ziyaretlerine devam ediyor.
İlk olarak Bilkur Tekstil fabrikasına giden Başkan Poyraz, burada İsmail Bildirici tarafından karşılandı. Burada bir süre sohbet eden Başkan Poyraz, daha sonra Makine Mühendisleri Odası Başkanlığı'na geçti.
Burada Oda Başkanı ve Belediye Eski Başkanı Hacı Ali Özal tarafından karşılanan Başkan Poyraz, görev yaptıkları süre içerisinde hizmetin en iyisini sunmaya çalıştıklarını söyledi.
Daha sonra Diş Hekimleri Odasına geçen Başkan Poyraz, burada Oda Başkanı Fatih Yıldırım ve yönetimi tarafından karşılandı.
Burada diş hekimleri ile bir süre görüşen Başkan Poyraz, Belediyenin 2002-2012 yıllarını kapsayan hizmette 10. Yıl kitabı ile KUDEB tarafından hazırlanan Taşınmaz Kültür Varlıklarımız isimli 6 ciltlik kitapları tanıttı.
Daha sonra Eczacı Odasına geçen Başkan Poyraz burada da Oda Başkanı Mustafa Hüdayioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Eczacılar Odası Başkanı Mustafa Hüdayioğlu, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'a ziyaretin anısına bir rozet taktı.
Bu arada eczacılarla kısa bir açıklamada bulunan Başkan Poyraz, kendisinin de mesleğinin eczacılık olduğuna dikkat çekerek, tekrar mesleğine döneceğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER