OKUMUŞ, TÜRKOĞLU İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

GÖREVE LAYIK OLMAK İÇİN CANLA-BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

OKUMUŞ, TÜRKOĞLU İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu beldesinde iki dönemdir Belediye Başkanlığı yapmakta olan ve 2014 yerel seçimleri için Türkoğlu’ndan aday gösterilen Osman Okumuş, seçildiği takdirde verilen göreve layık olmak için canla-başla çalışacağını söyledi.
AK Parti Türkoğlu ilçe başkanlığında tebrik ziyaretlerini kabul eden Osman Okumuş, gazeteciler Mehmet Taş ile Mustafa Nuri Şirin’e yaptığı açıklamada; kendisine gösterilen algi, alaka ve desteğe teşekkür ederek şunları kaydetti:
“Bu güven ve desteğe layık olmak adına büyük yük altına girdik. Artık çıraklık ve kalfalık dönemimizi tamamlıyoruz. İnşallah seçildiğimiz takdirde ustalık döneminde ilçemizin hizmetkarlığını en iyi şekilde yapıp, bizden önceki arkadaşlarımızın yaptığı hizmetlerin üzerine kendi projelerimizi de eklemek istiyoruz. Türkoğlu ilçemizin çehresini değiştireceğiz. Seçmenlerimizden onlara hizmet etme arzusunda olduğumuzu bilmelerini istiyor, dualarını ve desteklerini bekliyoruz."
AK Parti Türkoğlu ilçe adayı Ziraat Mühendisi Osman Okumuş, önümüzdeki günlerde seçim bürosunu da açacaklarını belirterek; “Bilindiği gibi; Büyükşehir adayımız Fatih Mehmet Erkoç bey aslen ilçemizden. Partimizin ve O’nun yüzünü ağartabilmek adına Türkoğlu ilçesi olarak yerel seçimlerde partimize yüzdelik bazında en çok oyu kazandırmak amacı ile il birinciliği için çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

OSMAN OKUMUŞ’UN ÖZGEÇMİŞİ:
10 Nisan 1971’de, Kahramanmaraş’ın Beyoğlu kasabasında doğdu. İlk ve ortaokulu Beyoğlu beldesinde bitirdikten sonra; lise öğrenimini Hatay’ın Dörtyol ilçesinde tamamladı. Üniversite sınavlarına katılarak; Erzurum Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesini kazandı. Öğrenimine Erzurum da devam etti. Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat fakültesinden: Tarım Makineleri Mühendisi olarak  22 / 03/ 1994 yılında mezun oldu.Askerliğini yedek subay olarak; güneydoğuda yaptı. Askerlikten sonra, Ziraat Fakültesi mezunlarına da Öğretmen olma hakkı tanınca,tercihini eğitime kullandı. Öğretmen ve idareci olarak göreve başlayan Osman Okumuş, 6 -7 yıl bu görevi devam ettirdi.
2004 yılı yerel seçimlerinde  Beyoğlu Belediye Başkanlığına aday oldu. Belediye Başkanlığına seçilen Osman Okumuş, beklenilenden çok fazlasını başararak akıllara durgunluk verecek yeniliklere ve ilklere imza attı.
Her zaman hakkın ve haklının yanında olmayı ilke edindi. İcraatlarını referans olarak değerlendiren seçmenleri, Beyoğlu kasabasında bir ilke imza attılar ve 29 Mart 2009 Belediye Yerel Seçimlerin de ikinci kez Başkanlık Makamını ona layık gördüler.
Evli ve dört  çocuk babası olan, Belediye Başkanı Osman Okumuş; halkının hizmetkârı olduğunu hiçbir zaman unutmadı. Toplumun bütün katmanları ile sıcak ve samimi ilişkiler kurmasını iyi bilen ve halen Beyoğlu belde Belediye Başkanlığını başarılı bir şekilde devam ettirmekte olan Osman Okumuş, 2014 yerel seçimleri öncesinde AK Parti Türkoğlu ilçe belediye adayı olarak gösterildi.
Kaynak:edeajans.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER