ATEŞ, ESNAF GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

ESNAFLAR ŞEHİRLERİN TEMEL TAŞIDIR

ATEŞ, ESNAF GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ünal Ateş, esnaf gezilerini sürdürüyor.
Seçim gezileri kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş, kapalı çarşı ve kanlı dere esnafını ziyaret etti. Büyük ilgiyle karşılanan Ateş, iş yeri sahipleriyle sohbetler ederek sorunlarını dinledi. Ayrıca Atatürk Meydanı’nda bulunan emeklilerin sorunlarına kulak verdi.
Ateş’i karşılarında gören kapalı çarşı esnafı, Kapalı çarşıda yapılan çalışmalardan dolayı mağdur olduklarını belirterek,”Belediye’nin birçok icraatında olduğu gibi kapalı çarşıda ki çalışmalarında da plansız, programsız yola çıkmasının faturasını esnaf olarak bizler ödedik. Aylarca siftah yapmadan dükkanlarımızı kapattık. Büyük sorunlar yaşadık.Çözüm için yetkililerin kapısını çaldığımızda ise herhangi bir sonuç alamadık.Belediye çalışmalarını aynı şekilde sürdürdü, esnafta mağduriyetini. Esnafım ne durumda, sorunlarını dinleyelim, diyen bir yönetici çıkmadı.Bu yüzden bu seçimde tarafımız değişecek.Kötü gidişata son vereceğiz. Projelerinizi dinledik, desteklerimiz sizinle.”dediler.

Kapalı çarşı esnafının içerisinde bulunduğu durumu en iyi bilenlerdeniz diyen Ateş,”Sorun ve sıkıntılarınızın farkındayız. Tüm ziyaretlerimizde aynı tepkilerle karşılaşıyoruz. Yerel yönetimin bu sorunlara tepkisiz kalması, anlaşılır gibi değil. Esnaflar, şehirlerin temel taşıdır. Onların sorun ve sıkıntılarıyla hemhal olmak gerekir. Bizim idarecilikten anladığımız şey budur. Her zaman esnasın yanında olan kişiler olarak seçildiğimiz takdirde de bu durumu aynı şekilde devam ettireceğiz. Esnaf kardeşlerimizin sorun ve sıkıntılarını kısa sürece çözüme kavuşturacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak gereken desteği biz sağlayacağız.”dedi.

ŞEHRİMİ VE İNSANIMI İYİ TANIYORUM
Kahramanmaraş’ı ve Kahramanmaraşlıyı iyi tanıdığını sözlerine ekleyen Ateş,” Yıllardır bu memlekette yaşayan bu memleketin havasını soluyan bir kardeşiniz olarak, Kahramanmaraş’ın sorunlarını yakinen bilen ve yaşayan biriyim. Bu sorunların temel kaynağı vatandaş ile yerel idare arasındaki kopukluktur. Biz öncelikle bu kopukluğu ortadan kaldıracağız. Hemşerilerimizle, yerel yönetimi barıştıracağız. Ortak paydalarda birleşip insanlarımızda “Kahramanmaraşlıyım” diyebilme algısını kazandıracağız.”dedi.
Ateş,” Atacağımız tüm adımları ‘ben’ yerine ‘biz’ mantığı ile atacağız. Hemşerilerimizin onayı olmayan hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz. Vatandaş ile Belediye’nin ortak paydada buluştuğu projeleri şehrimize kazandıracağız.Böylece hem insanımız mutlu olacak, hem de belediyemiz soysal belediyecilik anlayışıyla görevini yerine getirmiş olacaktır.”diye konuştu.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER