MHP KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ FAHRETTİN OĞUZ TOR;

POLİS VE ASKER, GÜNEYDOĞU'DA GÖREVİNİ YAPMIYOR!

MHP KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ FAHRETTİN OĞUZ TOR;

 MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, "Güneydoğu'da maalesef polis ve askerlerimiz görevlerini yerine getirmemekte" iddiasında bulundu.

Tor, partisince Afşin ilçesi EÜAŞ Site 1 Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, "özellikle Suriye, Kuzey Irak, ve Çin'de sırf Müslüman oldukları için eziyet gören insanlara" Allah'ın güç ve kuvvet vermesini diledi. Ülkenin çok kritik bir seçimi geride bıraktığını anlatan Tor, 7 Haziran Genel seçimleri öncesinde meydanlarda verdikleri sözlerin arkasında olduklarını ifade etti. 
Tor, "İşsizliğin ve yolsuzluğun tavan yaptığı ülkemizde MHP mensupları olarak ülkemizin faydasına olan işleri yapacağız. Genel seçimlerin ardından 4 parti TBMM'ye girdi. Seçimin neticesinde Güneydoğu'da, özellikle serbest iradesiyle oylarını kullanamadığı için bir parti adil olmamakla birlikte nispetsiz oranda milletvekili sayısına ulaştı" değerlendirmesinde bulundu. 
Tor, "Güneydoğu'da polis ve askerlerin görevlerini yerine getirmediğini" savunarak, "Bunun yegane sorumlusu, çözüm süreci ve açılım adı altına faaliyetlerini yürüten iktidar partisidir. Şimdi bundan kesinlikle şikayet etmemeliler" dedi.
ÖNER NE DEDİ?
MHP İl Başkanı Süleyman Öner de çok önemli bir genel seçimi geride bıraktıklarını ve başarılı bir oy oranı elde ettiklerini söyledi.
Öner, Kahramanmaraş'ın bir olan vekil sayısını ikiye çıkardıklarını hatırlatarak, bu başarıyı sadece 4 ay gibi kısa bir sürede yakaladıklarını vurguladı. Öner, bundan sonra yapılacak seçimlere ülke genelinde daha güçlü gireceklerini sözlerine ekledi.
Etkinliğe, MHP Kahramanmaraş İl ve İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. (AA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER