KAHRAMANMARAŞ’TA İŞSİZLİK YOK DİYORLAR AMA GERÇEKLER ORTADA

11 KİŞİLİK İŞE 2 BİN 305 BAŞVURU!

KAHRAMANMARAŞ’TA İŞSİZLİK YOK DİYORLAR AMA GERÇEKLER ORTADA

 Orman Bölge Müdürlüğünde çalıştırılacak 11 iş makinesi operatörü için 2 bin 305 kişi başvuru yaptı.

Müracaatın fazla olması nedeniyle mülakata hak kazanan kişiler, müdürlük bahçesinde noter huzurunda gerçekleştirilen kurayla tespit edildi. Kura çekiminden sonra 2 bin 305 kişi arasından talihli 11 isim belirlendi.   
Orman Bölge Müdürü Mehmet Sabuncu, her bir kadro için üç asil üç yedek olmak üzere kura çekimi gerçekleştirildiğini ifade ederek,  5 greyder, 3 traktör, 1 ekskavatör, 1 dozer ve 1 loder operatör olmak üzere toplam 11 işçiyi belirlemek için noter huzurunda kura çekimi yaptıklarını söyledi.
Kurada isimleri belirlenen adayların Genel Müdürlükte 3-10 Kasım tarihleri arasında kendi alanlarında uygulamalı eğitime ve sınava tabi tutulacağını kazanların ise Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep ve Kilis illerinde kadrolu olarak göreve başlayacaklarını kaydetti.
Bölge Müdürü Mehmet Sabuncu açıklamasında şunları dile getirdi: “Genel Müdürlüğümüzce Bölge Müdürlüğümüze verilen 11 adet iş makinesi operatörü kadrosu için ilimizde 2 bin 305 kişi müracaatta bulundu. Bu gün burada 11 kadro için 3’er tane asil, 3’er tane yedek olmak üzere, her kadro için, kura çekimi gerçekleştireceğiz. Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde, 5 greyder, 3 traktör, 1 ekskavatör, 1 dozer ve 1 loder operatörü alımı gerçekleştireceğiz. Bu kuradan çıkan arkadaşlar, asiller ve yedekler Genel Müdürlüğümüzün 3-10 Kasım tarihlerinde Ankara’da yapacağı ilgili makineleriyle ilgili uygulamalı eğitime ve sınava tabi tutulacaklar. Kazananlar Bölge Müdürlüğümüze bağlı 4 ilimizde bizim kendi makinelerimiz de operatör olarak göreve başlayacaklar.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER