VALİ GÜVENÇER TÜRKOĞLU’NDA

VALİ GÜVENÇER TÜRKOĞLU'NDA BİR DİZİ İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ GÜVENÇER TÜRKOĞLU’NDA

 Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Türkoğlu ilçesinde cami açılışına katıldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenlenen programa katılmak ve çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Türkoğlu'na gelen Vali Güvençer, Kaymakamı Serdar Kartal, Belediye Başkanı Osman Okumuş, Garnizon Komutanı Ahmet Ziya Çelik, Emniyet Müdürü Sebahattin Öztırpan, İlçe Müftüsü Abdüssamet Pat, sivil toplum kuruluşları ve daire müdürleri tarafından karşıladı.
İlk olarak Kaymakam Serdar Kartal’ı ziyaret ederek ilçenin genel durum hakkında brifing aldı. Türkoğlu Lisesi bahçesinde bulunan ve yeni tadilatı yapılan Metem Misakı Milli Konferans salonunda incelemelerde bulunup, öğrencilerle ilgilendi ve tek tek sıkıntılarını dinledi. Daha sonra Türkoğlu Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Osman Okumuş’tan belediye çalışmaları ve yeni projeler hakkında bilgiler aldı.
Vali Güvençer, beraberindekiler ile birlikte, emniyet müdürlüğü, jandarma komutanlığını da ziyaret etti. Vali Güvençer, Osmanlı Okçuluğu hakkında bilgi alıp ok atışlarını izledi.
Türkoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret edip, tek tek hastalarla ilgilenen Vali Güvençer, Türkoğlu İmam Hatip Lisesi Tatbikat Cami avlusunda organize edilen Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Cami ve Gençlik temalı program ve yeni yapılan Oruç Mehmet Sarı Camii açılışına katıldı.
Vali Güvençer, burada yaptığı konuşmada, "Bugün burada buluşmamıza vesile olan Camiler ve Din Görevlileri Haftamızı kutluyor ve burada açılışını yapacak olduğumuz caminin inşaası için arsa tahsis eden Oruç Mehmet Sarı’ya ve yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.İHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER