KURUMSAL KİMLİK

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ KURUMSAL KİMLİĞİNE KAVUŞTU

KURUMSAL KİMLİK

 Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi, Kurumsal Kimliğine kavuştu. Onikişubat Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Ahmet Bekereci Koordinesinde Yürütülen Kurumsal Kimlik çalişmalari, belediyenin yönetim anlayişi, yeni logosu ve amaç ve hedeflerini yansıtıyor. 

'Model' ilçe olma yolunda  ilerleyen Onikişubat Belediyesi'nin markalaşma sürecine hız katan kurumsal kimlik, kurumun değerleri, kaliteli yönetim anlayışı, logosu, yönetim biçimi, hizmet anlayışı ve çalışma felsefesini yansıtıyor.
Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat'ın tüm unsurlarını yansıtan bir yelpaze özelliğini taşıyan kurumsal kimliğin, belediyenin imajına güç kattığını belirterek, "Kurumsal kimlik bir kurumun kim veya ne olduğu, gelecekteki amaç ve hedeflerinin neler olduğu, ne tür bir yapıya ve yönetim anlayışına sahip olduğunu vizyon, misyon ve değerlerini göstermesi açısından büyük önem taşır" dedi. 
Onikişubat Belediyesi'nin de kurumsal kimlik çalışmasıyla fiziksel ve duyusal olarak kendini ortaya koyduğunu ifade eden Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı:
"Her kuruluş için bu denli büyük bir öneme sahip olan kurumsal kimlik elbetteki tüzel bir kişilik taşıyan ve çoğunlukla kendi kendini yönetme yetkisi bulunan  biz belediyeler için çok daha fazla önem teşkil etmektedir. Onikişubat Belediyesi olarak bizlerde bu önemin farkındayız bu sebeple teknolojinin her imkanını en üst seviyede kullanan, şeffaflık ve katılımcılığı  ön planda tutan, hizmette dünya standartlarına ulaşmayı hedefleyen model bir ilçe olarak markalaşma yolunda bizi en iyi şekilde temsil edecek bir kurumsal kimlik hazırladık. İnanıyorum ki günden güne İlerleyen belediyecilik anlayışımızla ve yeni kurumsal kimliğimiz belediye olarak hizmetlerimizi çok daha ileri taşıyacaktır."  HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER