AMATÖR SPOR HAFTASI KUTLANIYOR

KUTLAMALAR 19 EKİME KADAR DEVAM EDECEK

AMATÖR SPOR HAFTASI KUTLANIYOR

 13-19 Ekim 2014 tarihlerinde Amatör Spor haftası kapsamında diğer illerimizde olduğu gibi ilimizde sportif etkinliklerle kutlanacak.

13-19 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacak olan Amatör Spor Haftası kutlamalarının amacı Sporda farkındalık  oluşturarak halkımızın düzenli fiziksel aktivite yapma alışkanlığına özendirilmesi,çeşitli spor dallarında  müsabakalar düzenleyerek spor merkezlerine kayıt yaptıran çocuklara müsabaka tecrübesi kazandırmak,sezon öncesi performanslarını görmek,spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerimizi,kulüplerini halka tanıtmak sosyal sorumluluk duygusu uyandırarak kişi veya kurumları sponsorluk yapmaya teşvik ederek topyekun spor bilinci ve kültürünün oluşturulması planlanmıştır.
Bu kapsamda tüm illerimizde olduğu gibi ilimizde de 13-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Amatör Spor Haftasının sportif etkinlikler olarak Voleybol,Hentbol,Judo,Bedensel Engelliler Yüzme,Atıcılık branşlarında hafta boyu yarışmalar düzenlenecektir.
Ayrıca yıl boyu başta futbol olmak üzere tüm branşlarda gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası organizasyonlarda dereceye giren sporculara sporun enleri ödül töreni programı icra edilecektir.
NOT:Amatör Spor Kulüplerimize Spor malzemesi dağıtım programı,hafta boyu sportif yarışmalarda dereceye giren takımların ve sporcuların madalya ve kupa töreni ile sporun En'leri olarak yıl boyu ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren sporcuların ödül töreni 17 Ekim 2014 Cuma günü saat 15:00 te OSMAN SAYIN SPOR SALONUNDA yapılacaktır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER