AK PARTİ KUCAKLAYICI TEK PARTİ!

UZAR, KENDİ İÇİMİZDE İLK MUHASEBEMİZİ YAPTIK

AK PARTİ KUCAKLAYICI TEK PARTİ!

 AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Uzar "Bu seçim sonucunda da AK Parti'nin kucaklayıcı tek parti olduğunun en önemli göstergesidir" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları ve Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları işbirliğiyle düzenlenen "Zalimler Farklı, Ensar Aynı" iftar çadırı, Kadir Gecesi'nde Kent Meydanında kuruldu.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Emre Uzar'ın da katıldığı iftar programına yaşlı genç çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. AK Gençlik Otobüsü'nde oluşturulan mutfakta pişirilen et sote, pirinç pilavı, lokma tatlı, ekmek, ayran, su vatandaşlara dağıtıldı. Vatandaşlar, iftar yemeğini self servis yaparak aldılar ve meydana kurulan masalardaki yerlerini alarak iftarlarını yaptılar. Kimi vatandaşların da çimlere oturarak iftarını açtığı gözlendi. 
Bu arada, iftar programına katılan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Emre Uzar "CHP, MHP ve HDP'nin kendi içerisinde bazı aykırı sesler ve nefret dilinin olması bu seçim sonucunda da AK Parti'nin kucaklayıcı tek parti olduğunun en önemli göstergesi" dedi. Uzar, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kendi ülkelerinde çeşitli zulümlere maruz kalan bir çok millete kucak açan bir ülke olduğunu ifade etti.Zalim kim olursa olsun zulme uğrayanlara karşı 'Ensar' olma anlayışıyla hareket ettiklerini anlatan Uzar, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde her gün 2 bin 500 kişiye iftar verdiklerini belirti.
Seçim sonrası yaşanan sürecede değinen Uzar, meydana çıkan tablonun halkın en üst belirleyici unsur olduğunu gösterdiğine işaret ederek şöyle konuştu: "Halk, en üst belirleyici ise bir tek partinin iktidar olması değilde mevcut var olan partilerin koalisyon içerisinde olmasını istedi. Biz buna mili irade ve sandık sonucu diyoruz. Biz milletimizin vermiş olduğu mesajı alarak kendi içimizde iç mukayesemizi yaptık bu şekilde koalisyon içi ön görüşmeler yapılmaya başlandı. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu bu gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir ön görüşme gerçekleştirdi"
Uzar, AK Parti'nin imkanlar dahilinde halkımızın kendierine vermiş olduğu mesajları dinleyerek kendi içinde hazırlıklarına devam ettiğini dile getirdi. Seçim sonrasında CHP, MHP ve HDP'nin muhteşem sert ve ötekileştirici diline rağmen AK Parti hiç bir siyasi görüş fark etmeden kendi iç çizgilerinin dışına çıkmayarak koalisyona evet dediğine vurgu yapan Uzar, "AK Pati bu sebepten dolayı ilk baştan beri hiç bir iç karışıklığa girmedi. CHP, MHP ve HDP'nin kendi içerisinde bazı aykırı sesler ve nefret dilinin olması bu seçim sonucunda da AK Parti'nin kucaklayıcı tek parti olduğunun en önemli göstergesi" dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Kahramanmaraş İl Başkanı Kemal Çay ise Suriyeli sığınmacıların yaşamış olduğu ilerde düzenlenen "Zalimler Farklı Ensar Aynı" iftar çadırı organizasyonuna Kadir Gecesi'nde ev sahipliği yapmanın son derece sevindirici olduğunu söyledi. (HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER