VALİ GÜVENÇER 'YARDIM KOMİSYONU' DEPOSUNU İNCELEDİ

VALİ GÜVENÇER, YARDIMLAR ARTARAK DEVAM EDECEK

VALİ GÜVENÇER 'YARDIM KOMİSYONU' DEPOSUNU İNCELEDİ

 Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer Valilik oluru ile Suriyeli misafirlere yapılacak yardımlarda eşgüdümü temin için kurulan "Yardım Komisyonu" deposunda incelemelerde bulundu. Suriyeli sığınmacıların misafir edildikleri ilimizde çadırkent dışından ikamet eden ihtiyaç sahiplerinin her türlü ihtiyaç ve sorunlarını karşılamak amacıyla Kahramanmaraş Valiliği bünyesinde bir Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu başkanlığında Yardım Komisyonu oluşturuldu. Yardım Komisyon deposu, ihtiyaç sahiplerine beslenme, temizlik ve hijyen ihtiyaçları gibi bir çok konuda kısa zamanda yardım ulaşmasını sağlamada önemli derecede görev yapan resmi hüviyetli kurumsal yapı konumuna geldi.

Mübarek Ramazan ayı içerisinde gerek devletin desteği gerekse de vatandaşların bu ayda tavan yapan misafirperverlik ve yardımlaşma duygusu sayesinde yapılan yardım miktarı önemli ölçüde artış gösterdi.  Vali Güvençer'e eşlik eden Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, "Yapılan yardımlarla yaklaşık 4000-5000 koli beslenme, temizlik ve çeşitli ihtiyaç maddelerinden oluşan bir rakama ulaşılmıştır. Bu yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine bizzat yerinde incelenerek elden teslim edilmekte ve herhangi bir aksaklığa veya gecikmeye izin verilmemeye çalışılmaktadır" dedi.
Vali Güvençer, devletin alicenaplığına, Kahramanmaraş halkının bu erdemli tavrına müteşekkir olduklarını belirterek, "Yapılan yardımların giderek artacağı konusunda bir şüphe duymuyorum. Yardımlarda emeği geçen hayırseverleri bir kez daha tebrik ediyor huzurlu bir ramazan geçirmelerini diliyorum" temennisinde bulundu. (HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER