RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU

FİKSTÜR ÇEKİMİ İSE ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BELLİ OLACAK

RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU

 2015-2016 Sezonu'nda 2. Ligde yer alacak olan Kahramanmaraşspor A.Ş. ile 3. Ligde yer alacak olan Kaharmanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un rakipleri belli oldu. 2. Ligdeki temsilcimiz Beyaz Grupta, 3. Ligdeki temsilcimiz ise 2. Grupta yer alacaklar.

İki takımla temsil edildiğimiz Türkiye Profesyonel Liglerinin 2 ve 3. Liglerinde yeni sezonda gruplarda yer alacak takımlar, kura ile belirlendi. TFF'nin Beykoz-Riva'da bulunan merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşecek olan kura çekiminde Kahramanmaraşspor A.Ş. ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un rakipleri belli oldu. 
Buna göre, Kahramanmaraşspor A.Ş.'nin yer aldığı Beyaz Grupta Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Bandırmaspor, Bayrampaşaspor, BUGSAŞSpor A.Ş., Fethiyespor, Hacettepespor, Hatayspor, İstanbulspor A.Ş., Kırklarelispor, Konya Anadolu Selçukluspor, Menemen Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Orduspor, Pazarspor, Pendikspor, Sarıyer ve Ümraniyespor bulunuyor.
3. Lig 3. Grupta yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un grubunda ise şu takımlar yer alıyor: Adliyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Derincespor A.Ş., Diyarbakırspor A.Ş., Etimesgut Belediyespor, Gaziosmanpaşaspor, Kemer Tekirovaspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ofspor A.Ş., Orhangazispor, Payas Belediyepor 1975, Sakaryaspor A.Ş., Sancaktepe Belediyespor, Sultanbeyli Belediyespor, Yomraspor, Zara Belediyespor. 
Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig fikstür çekimi ise grupların belirlenmesinin ardından önümüzdeki günlerde açıklanacak bir tarihte yapılacak.
(HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER