KENDİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM

ÖZDEMİR, BİZ YAPTIĞIMIZ İŞİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

KENDİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM

 Kahramanmaraş'ta, 6-13 yaş arası çocuklara futbol eğitimi veren Profesyonel Futbol Okulu çalışmalarını Sezal Spor Kompleksinde sürdürüyor.

Profesyonel Futbol Okulu antrenörlerinden Ferhat Özdemir, amaçlarının Kahramanmaraş futboluna değer kazandırmak olduğunu söyledi.  Kahramanmaraş'ta, 7 yıl önce kurulan ve birçok etkinliğe imza atan geleceğin nesilleri olan çocuklara futbol eğitimi veren Profesyonel Futbol Okulu, çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Haftanın 3 günü Sezal Spor Kompleksinde çalışmalarını sürdüren Profesyonel Futbol Okulu'nda, hedef Kahramanmaraş'tan futbolcular yetiştirmek olarak belirlendi. UEFA A Lisanslı Antrenörler eşliğinde çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Profesyonel Futbol Okulu Antrenörlerinden Ferhat Özdemir,  şunları söyledi:
ÖZDEMİR, İYİ FUTBOLCU OLMANIN YOLU ÖNCE İYİ İNSAN OLMAKTAN GEÇER
"Okulumuzda 6-13 yaş arası çocuklara Futbol eğitimi veriyoruz. Biz Profesyonel Futbol Okulu olarak, Futbol temel eğitiminin yanında İyi futbolcu olma yolunun, önce iyi insan olmaktan geçtiğini, Rakibinin akıttığı tere saygı duymayı bilen, yenmeyi ya da yenilgiyi abartmayan, Fair-Play'dan hiçbir zaman vazgeçmeyen nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz" 
Futbolcu yetiştirme alanında deneyimli, futbolu bilen, başarılı futbolculuk geçmişi olan, genç dinamik isimlerle Kahramanmaraş futboluna değer kazandırmak profesyonel futbol okulunun en büyük arzusudur diyen Özdemir, şöyle devam etti:
ÖZDEMİR,                    KAHRAMANMARAŞ            FUTBOLUNDA  FUTBOL OKULU ADINA MARKA OLMAK EN BÜYÜK           ARZUMUZDUR.
"Çocuklar küçük yaşta doğru ellerde futbol adına hem kişilikleri ve hem de fiziksel mental gelişimleri adına doğru şeyler öğrenerek büyümelidirler. Kahramanmaraş futbolunda futbol okulu adına marka olmak en büyük arzumuzdur. Nasıl ki futbolculuk dönemimizde biz Batıpark stadından çıkıp 12 Şubat ve Hanefi Mahçiçek'te oynadıysak antrenörlük dönemimizde de Batıpark' ta başlayıp 12 Şubat' ta, Hanefi Mahçiçek stadyumunda devam edebilecek genç yetenekleri yetiştirmek temel amacımızdır. 
ÖZDEMİR,  BİZ YAPTIĞIMIZ İŞİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ
Profesyonel futbol okulu olarak; daha önce profesyonel futbol oynamış bir ekiple bu keyifli yola çıktık. Biz yaptığımız işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bir insan alış veriş yaparken alacağı ürünün en iyisini, en kalitesini ve en uygununu almaya çalışır. Bizde en kaliteli hizmeti en uygun şekilde Kahramanmaraş halkına sunuyoruz. Velilerimiz de bu konuda çok duyarlı, çocuklarının uygun şartlarda, en ideal şekilde futbol eğitimi almalarını istiyorlar. 
ÖZDEMİR   SPORCULARIMIZA FUTBOL TEMEL EĞİTİMİNİ VE PROFESYONELLİĞE GİDEN EN İYİ YOLU GÖSTERİYORUZ.
Biz eski hocalarımızı eleştiriyoruz, çünkü profesyonel olana kadar futbol adına yeterli şeyleri öğrenemedik. Biz bu durumları bildiğimiz için sporcularımıza futbol temel eğitimini ve profesyonelliğe giden en iyi yolu gösteriyoruz. Profesyonel Futbol Okulu hocaları olarak ben ve ekibimiz bu şehrin gençlerine hizmete devam edeceğiz. Bu bölgenin en yetenekli gençleri bizim şehrimizde olmasına rağmen işlenmeleri ve vitrine çıkma sorunları bulunmaktadır.  
Bilinçli teknik ve taktik eğitim, doğru iletişimle bir kaç yıla kadar bu şehirden, futbol etiğine sahip, ahlaki değerleri ve Fair- Play ruhuna sahip birçok kaliteli futbolcular çıkaracağız. Kendi değerlerimize sahip çıkalım, futbolcularımıza, antrenörlerimize öncelik verelim, şans vermekten korkmayalım, bu şehirde çok yetenekli değerlerimiz var ve sadece şans bekliyorlar, sahip çıkalım."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER