TEMİZKAN'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

TEMİZKAN, ÖNÜMÜZDE ZORLU BİR YOL VAR

TEMİZKAN'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf  Temizkan Kahramanmaraş'ta günlük olarak yayın yapan Gazetemizi ziyaret etti.
MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli'nin Onikişubat belediye Başkan Adaylığı için ismini açıklamasından sonra ilk ziyaretini  İlçe Başkanı Mesut Tosun ile birlikte gazetemize gerçekleştiren  Yusuf Temizkan Gazetemiz Sahibi Kemal Sayın ile Adaylığı konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Temizkan, "Bizler bu zamana kadar Sivil Toplum Örgütlerinde ki yaptığımız görevleri Kahramanmaraş'ımızın gelişimine ve geleceğine adamıştık. Şimdi önümüzde yeni ve daha zorlu bir yol var. Sorumluluklarımızı biliyoruz. Ne yapmamız gerektiğini ve ne yapacağımızı da çok iyi biliyoruz. Bu şuur ve bilinçle Kahramanmaraş'ımıza hizmet edeceğiz"
"Biz geçmişte yapılan yanlışlıkları veya eksiklikleri değil ileride bizim ne kadar büyük katkılar yapacağımızı konuşacağız." Diyen Temizkan,  "Kahramanmaraş halkı bizim dönemimizde üst düzey bir Belediyecilik hizmeti alacak. Kahramanmaraş halkı bizim yönetimimizde olacak bir Belediyeyi benimseyecek ve geleceğe güvenle bakacak. Sosyal Belediyecilik bakışı ile insan hayatını kolaylaştıran, insana hizmeti odak edinmiş, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı düşünen ve onlara yaptırım yapan bir politika izleyeceğiz. Halkımızın desteği bizi bu göreve getirecek ve biz de bu desteği asla karşılıksız bırakmayacağız" dedi.
Gazetemiz Sahibi Kemal Sayın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Temizkan'a başarılar diledi.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER