UMUTLARIMIZ YEŞERDi

KAHRAMANMARAŞSPOR, 1461 TRABZONSPOR'U 3-2 MAĞLUP ETTİ

UMUTLARIMIZ YEŞERDi

STAD:  Hanefi Mahçiçek
HAKEMLER:  Onur Karabaş ***, Erkan Akbulut ***, Kerem Ersoy ***
KAHRAMANMARAŞSPOR: Ersel Çetinkaya ** ,  Zafer Özden **** Adem Aydın **  Sinan Turan **,  (Dk 58 Onur Berber **)  İbrahim Eren Akduman **,  (Dk 52 Aytaç **)  Gökhan Durmuş ** Erhan Kurt **, İrfan Başaran **  (Dk. 82 Berat **)  Serkan Özsoy **  Azuka Ibobo Izu **,  Cumhur Yılmaztürk **
1461 TRABZONSPOR:   Bora Sevim **,  Göksu Alhas ** Mustafa Tiryaki **  ( Dk. 70 Taha **) Gökhan Alsan ***, Barış Memiş ***,  Mehmet Sıddık İstemi**, (Dk 77 Shaibu Yakubu **)  Mustafa Akbaş *** (Dk   53  Alim ** ) Aytaç Ak***,  Uğur Dündar ***  Savaş Yılmaz ***, Oktay Demircan **
GOLLER: Dk. 40 ve 86. Zafer Dk 73 Cumhur (Kahramanmaraşspor)  Dk 19 ve 45 Barış (1461 Trabzonspor) 
SARI KART:  Serkan, Gökhan,  Erhan, Zafer  (Kahramanmaraşspor)  Mehmet, Oktay, Mehmet Sıddık, Barış  Mustafa Tiryaki   (1461 Trabzonspor) 
KIRMIZI KART: Dk. 90 Savaş   (1461 Trabzonspor) 
PTT 1. Lig'de mücadele eden ilimiz takımı Kahramanmaraşspor Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde 1461 Trabzonspor'la karşı karşıya geldi.
Karşılaşmanın her iki yarısında da baskılı bir futbol oynayan Kahramanmaraşspor maçta iki defa yenik duruma düşmesine rağmen maçı çevirmesini bildi ve sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılan taraf oldu.
Karşılaşma 1461 Trabzonspor'un vuruşu ile başladı. Başlama vuruşu ile birlikte ilk tehlikeli atağı da konuk ekip 1461 Trabzonspor gerçekleştirdi. Ceza sahası dışından çekilen şutta  1461 Trabzonspor'lu futbolcular ceza sahası içinde elle oynama gerekçesi ile penaltı beklediler  fakat maçın orta hakemi devam kararı verdi.
Maçta her iki takımda atak bir futbol ortaya koyarken en net gol pozisyonu 12. dakikada Kahramanmaraşspor'dan geldi. Topla birlikte ceza sahasına giren Adem topu İrfan'a çıkarttı, İrfan müsait durumda istediği vuruşu yapamadı ve top auta gitti.
Karşılaşmanın 15. Dakikasında yine Kahramanmaraşspor gole çok yaklaştı İrfan'ın ortasına Azuka istediği vuruşu yapamadı ve top kale direğinin üzerinden auta gitti.
Daha atak ve daha baskılı bir futbol oynayan Kahramanmaraşspor kalesinde gol gördü.
Karşılaşmanın 19. dakikasında gelişen 1461 Trabzonspor atağında  orta sahadan atılan topla buluşan Barış ceza sahasına girdi, defans oyuncularını geçti çektiği sert şutla takımını deplasmanda 0-1 öne geçiren golü Kahramanmaraşspor ağlarına gönderdi.
27. dakikada kazanılan faul atışını İrfan kullandı. Ceza sahası içerisinde Zafer kafa vuruşu ile topu kaleye gönderdi fakat top kaleci Bora'nın kontrolünde auta gitti.
29. dakikada 1461 Trabzonspor atağında  Barış,  Adem tarafından ceza sahası yayı üzerinde faulle durduruldu. Barış'ın faul atışı barajda kaldı.
32. dakikada Kahramanmaraşspor'un sol taraftan geliştirdiği atakta Aytaç ceza sahasına ortaladı. Top Kahramanmaraşspor'lu futbolculara gelmeden defans oyuncuları tarafından uzaklaştırıldı.
35. dakikada 1461 Trabzonspor atağında   Barış'ın ceza sahası içerisine ortasında Ersel çıktı topu kontrol ederek kalesinde tehlikeli olacak atağı önledi.
Karşılaşmanın 39. dakikasında Kahramanmaraşspor organize bir atak geliştirdi. Sol taraftan ceza sahasına yapılan ortada top  İbrahim Eren'e geldi. İbrahim Eren sert vurdu top kale direğinin üzerinde auta gitti.
Karşılaşmanın 40. dakikasında Kahramanmaraşspor'un beklediği gol geldi. Sağ taraftan kullanılan faul atışında top ceza sahasına geldi topla kaleci arasına giren Zafer topu kafa ile filelere göndererek takımının beraberlik golünü attı.  1-1
42. dakikada 1461 Trabzonspor atağında  ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa Tiryaki müsait durumda topu auta attı.
44. dakikada yine 1461 Trabzonspor atağında  bu defa Barış ceza sahası dışından çektiği sert şut kale direğinin yanından auta gitti.
45. dakikada İrfan Adem ikilisinin sağ taraftan geliştirdiği organize atakta ceza sahası içerisine yapılan ortaya Kahramanmaraşspor'lu futbolcular vuramadı.
45+1'de gelişen 1461 Trabzonspor atağında  Mehmet Sıddık İstemi topu   Barış'a bıraktı  Barış topu kaleci Ersel'in yanından kendisinin ve takımının 2. golünü Kahramanmaraşspor ağlarına gönderdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.
1461 Trabzonspor  soyunma odasına Kahramanmaraşspor karşısında 1-2 üstünlükle gitti.
 Karşılaşmanın ikinci yarısı Kahramanmaraşspor'un vuruşu ile başladı.
47. dakikada Kahramanmaraşspor'un sağ taraftan geliştirdiği atak faul atışı ile kesildi.  Sinan'ın ceza sahası içerisine kullandığı topu  1461 Trabzonspor defans oyuncuları uzaklaştırdı. Top Kahramanmaraşspor'lu futbolcularda kaldı. Bu defa Adem'in ortasında yine defans oyuncuları topu uzaklaştırmayı başardı.
Karşılaşmanın 55. dakikasında Kahramanmaraşspor  Adem, İrfan ve Sinan'ın geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı.
67. dakikada Kahramanmaraşspor'lu defans oyuncularının bir türlü uzaklaştıramadığı top Barış Memiş'te kaldı. Barış'ın ceza sahası içerisine yaptığı ortaya Mustafa Tiryaki dokunamadı.
Karşılaşmanın 70. dakikasında Kahramanmaraşspor mutlak bir golden oldu. Ceza sahası içerisinde Azuka'nın vuruşu defanstan döndü, dönen top İrfan'da kaldı. İrfan'ın vuruşunda top defans oyuncularına çarparak kornere a gitti.
Karşılaşmanın 74. dakikasında Kahramanmaraşspor'un beklediği gol geldi.
Bu dakikada gelişen atakta ceza sahasına yapılan ortada karambol oluştu karambolden dönen top Cumhur'da kadı, Cumhur'un sert ve isabetli vuruşunda top filelerle buluştu ve skor 2-2 oldu.
86. dakikada Kahramanmaraşspor'un 3. golü geldi.  Kazanılan korner atışında ceza sahası içerisine gönderilen topu Zafer kafa ile  filelere gönderdi ve kendisinin 2. takımının 3. golünü attı.
Bundan sonraki dakikalarda her iki takımında gol arayışları sonucu değiştirmedi ve Kahramanmaraşspor ligdeki 2. galibiyetini  3-2'lik skorla 1461 Trabzonspor karşısında aldı.
Maçtan bitiş düdüğü ile Kahramanmaraşspor'lu futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadılar.
Kahramanmaraşspor aldığı bu galibiyet puanını 10'a yükseltirken 1461 Trabzonspor ise 19 puanda kaldı.
Kahramanmaraşspor önümüzdeki hafta deplasmanda ligin güçlü takımlarından Balıkesirspor'la oynarken, 1461 Trabzonspor ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

*****************
Turan Sofuoğlu tribünde
Milli takımlar izleme Komitesinde yer alan Turan Sofuoğlu'da Kahramanmaraşspor 1461 Trabzonspor maçını izledi.
Turan Sofuoğlu'nun Kahramanmaraşspor'da ve 1461 Trabzonspor'da bazı futbolcuların performansını görmek için bu maçı izlediği  öğrenildi.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER