BİZİM ÇILGIN PROJELERİMİZ YOK!

TEMİZKAN, HİZMET YARIŞINDA HEYECANLIYIM

BİZİM ÇILGIN PROJELERİMİZ YOK!

Havalar soğudu ama, siyasete ısınmaya başladı derken, mahalli seçimler arefesinde aday adayları veya belirlenen adaylar siyasi çalışmalarına tam gaz devam ededursun, MHP kanadındaki hareketlilik herkesin ilgisini çekmeye başladı, MHP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, çıkışını sürdürdü, Madoevi'ndeki basın toplantısında, MHP adayı gösterildiği için gururlu olduğunu belirtti, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi.
Beraberinde MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Onikişubat ilçe başkanı Mesut Tosun, milletvekili eski adaylarından Şule Arıkan, Ülkü Ocakları eski Başkanı Mehmet Dizibüyük ile teşkilat üyeleri olduğu halde, basın karsını çıkan Temizkan, hem özgeçmişinden kesitler aktardı, hem başkan olduğunda neler yapabileceğini anlattı, hem de ilerleyen günlerde projelerini basın aracılığı ile kamuoyuna sunacağının altını çizdi.
Toplantının açılış konuşmasını Onikişubat İlçe Başkanı Mesut Tosun yaptı. Tosun, MHP'nin teşkilat olarak mahalli seçimlere hazır olduğunu, startın verildiğini kaydederek, Büyükşehir ve ilçeler olmak üzere belediyeyi alacaklarını ileri sürdü, seçimlere iddialı hazırlandıklarını vurguladı, Yusuf Temizkan'ı da dürüst, ilkeli ve siyasetçi, işin uzmanı olarak sahada göreceklerini işaret etti.
Büyükşehir belediye başkan adayı Prof.Dr. Tahir Akgemci ve A kalite adayları ile iktidar partisi ve diğer partileri ciddi biçimde düşündürdüklerini ifade eden Tosun, Kahramanmaraş'a hizmet için var olduklarını, daha iyisini yapmak için sahaya çıktıklarını söyledi ve sandıktan  mutlaka MHP'nin çıkacağını iddia etti.

4 AYDAN BERİ ÇALIŞIYORUZ

Tosun'dan sonra söz alan MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, 4 aydan beri siyasi çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, 9 ilçedeki yapılaşmayı tamamladıklarını ve yollarına devam ettiklerini söyledi.
Bastırmacı, "Adaylarımız, bölgelerinde, çevresinde tanınmış, isim yapmış, kariyeri olan, tertemiz, pırıl pırıl insanlardan oluşuyor. Bir değişim hareketi ve gönül seferberliği başlattık. Çalışmalarımıza dur durak demeden, ara vermeden devam ediyoruz. Bu toplantılar ve adaylarımız hayırlı uğurlu olur inşallah" dedi.

HİZMET YARIŞINDA
HEYECANLIYIM

Konuşurken heyecanlı olduğu her halinden belli olan Onikişublat ilçe belediye başkan adayı, 10 yıllık Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığı ardından, görevinden istifa ederek siyasete soyunan Yusuf Temizkan, önce özgeçmişinden kesitler aktardı, MHP adayı olmanın kendisi için büyük onur olduğunun altını çizerek, çeşitli kurumlarda teknik elaman olarak da çalıştığını unutmadı, bu tecrübesini belediye başkanı olarak hizmete dönüştürmeye hazır olduğuna vurgu yaptı, "Kahramanmaraş hak ettiği yerde değil. Bunu konuşuyoruz, sizler de yazıyorsunuz. Bu bakımdan elimi  taşın altına koyarak yola çıktım. Teknik, toplumcu ve katılımcı bir belediyecilik en büyük idealim. İleriki günlerde projelerimden de söz edeceğim" diye konuştu.

BİZİM ÇILGIN PROJELERİMİZ YOK!

Önemli olanın insan yaşam kalitesini artırmak olduğuna işaret eden Temizkan, çılgın projelerinin olmadığını söyledi, artık kenti ve ilçelerini başkalarının kıskanabileceği bir anlayışla modern hale getireceğini belirtti, "çok iyi bir kadro ile yola çıkmayı düşünüyoruz. İşinin ehli, liyakatli, kariyeri olan isimler olacak yanımızda. Üretken belediyecilik anlayışı temel ilkemiz olacak. Bu şehri, bu ilçemizi birlikte yöneteceğiz. Şuna inanıyorum ki, herkes bizim ve partimizin etrafında kenetlenmiş durumda. Hedefe kilitlendik topyekün. Kendimiz için değil, kentimiz için yola çıktık. Allah bizi mahcup etmeyecektir" diye konuştu.
İl Başkanı Bastırmacı ise, Dulkadirdoğlu adayı olarak sahaya çıkan Mustafa Yunus Dal'ı tanımadıklarını, partileri ile bir ilgisi bulunmadığını belirtirken, o bölgeye herkesin kabullenebileceği bir aday çıkartacaklarını, bir ara Şule Arıkan'ın isminin geçtiğinin doğru olduğunu sözlerine ekledi ve basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER