ŞİRİN, "ÖNÜMÜZDE ZORLU MÜCADELELER VAR"

HER MAÇA 3 PUAN PAROLASI İLE ÇIKIYORUZ

ŞİRİN,

 TFF 3. Lig 3. Grup da mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un  Teknik Direktörü Tayfun Şirin, maddi ve teknik imkanlar doğrultusunda  ellerinden gelen çabayı gösterip takımı istenilen ve arzulanan noktaya getireceklerini söyledi. 

Sümer mahallesinde bulunan Belediye Sosyal tesislerinde basın mensupları ile biraraya gelen  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Tayfun Şirin, takımın gidişatı ile ilgili bilgiler verdi. 
Şirin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'da göreve başlayalı 40 gün olduğunu bu 40 gün içerisinde 6 maç oynadıklarını bu maçlardan da 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldıklarını belirtti. 
Kendi sahalarında oynadıkları Orhangazispor maçında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını belirten Şirin, bu maçta mağlup olmalarının tek nedeninin Kayserispor ile oynanan 7-0'lik maç olduğunu, bu maçtan sonra futbolcularda öz güvenin kaybolduğunu bu yüzden Orhangazispor maçını kaybettiklerini söyledi. 
Grupta çok güçlü takımların olduğunu belirten Teknik Patron Şirin, bu grupta her takım birbirinden puan alabilecek güce sahip olduğunu söyledi. 
Şirin, Güngörenspor ve Erzinspor maçlarında   galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, "Futbolcularımı bu maçlarda gösterdikleri özverili mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu iki maçta da son dakikaya kadar üst düzey bir mücadele örneği gösteriler, bu mücadelelerini bundan sonraki maçlarda da göstereceklerinden eminim" dedi. 
Yavaş yavaş oyun sistemlerini  sahaya yansıtmaya başladıklarını da ifade eden Şirin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor  ligde hiçbir maça tam kadro çıkmadı, sakat olan ve cezalı olan futbolcularımız var, bu futbolcuların kadroya girmeleri biraz zaman alıyor. Fakat bu futbolcuların yerlerine oynayan oyuncularımızda çok iyi mücadele gösterdiler, ellerinden geleni yaptılar, fakat bazı mevkilerde alternatif futbolcumuz yok bunun eksikliğini hissediyoruz " dedi. 
Liderle aralarında 5 puan fark olduğunu belirten Şirin, "Önümüzde zorlu mücadele var, bu zorlu mücadeleden anlımızın akı ile Allahın izni ile çıkacağız.  Hiçbir takım hiçbir maça yenileceğiz diye çıkmaz, biz her maça galibiyet için çıktık, hiçbir maçta mağlubiyeti düşünmedik, devamlı kafamızda galibiyeti hedefledik. Her maça 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Oynadığımız maçlarda yaptığımız  hatalarımızdan dersler çıkarıyoruz ve o maçı geride bırakıyoruz, hep geleceğe bakıyoruz." 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor  teknik heyeti olarak, maddi ve teknik imkanlar doğrultusunda  elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bunu yaparken de ekonomik alt yapımızı gözden geçirmemiz gerekiyor. Camiamızı, yöneticilerimizi doğru yönlendirmemiz gerekiyor. Bir hedef koyacaksak hayalci olmamamız gerekiyor. Gerçekçi hedefler koymamız lazım. Biz üst ligi istiyorsak  ona göre yapılandırma yapmalıyız. Alt yapısı ile ekonomik durumu ile hazır olmamız gerekiyor." Dedi. 
Teknik Patron Şirin, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini bu maçtan da üç puan alacaklarından emin olduklarını söyledi.  
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER