ŞEHİT GAZETECİ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI

MHP BASIN DANIŞANI CENGİZ AKYILDIZ İÇİN KAHRAMANMARAŞ'TA GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI.

ŞEHİT  GAZETECİ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI

Pazar günü silahlı saldırı sonucu şehit edilen  MHP Basın Danışanı Cengiz Akyıldız için Kahramanmaraş'ta gıyabi cenaze namazı kılındı.
Pazar günü  İstanbul'da, MHP İstanbul Esenyurt seçim bürosuna yapılan saldırı sonucu hayatını kaybeden, parti basın sözcüsü, aynı zamanda da Ortadoğu Gazetesi muhabiri Cengiz Akyıldız için, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi, Kahramanmaraş'ta gıyabi cenaze namazı kılındı.
 Dün Bahçelievler Camiinde kılınan ikindi namazı sonrası, merhum Cengiz Akyıldız için gıyabi  cenaze namazı kılındı, fatiha okundu, dualar edildi. Merhum gazeteci Cengiz Akyıldız için kılınan gıyabi cenaze namazı sonrası, üzerine Türk bayrağı örtülmüş temsili tabut önünde konuşan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, hain saldırıyı kınadıklarını belirterek, MHP'nin yükselen gücünü kırmak isteyenlere halkın 30 Mart'taki mahalli seçimlerde gereken dersi ve cevabı vereceğini söyledi.
Cenaze namazı sonrası bir gurup terör örgüt elebaşısı Abdullah Öcalan ve iktidar aleyhine sloganlar atarak olay yerini terk ettiler.
ÇOK SAYIDA PARTİLİ VE VATANDAŞ KATILDI

Bahçelievler Camiindeki gıyabi cenaze namazına MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Tahir Akgemci, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Onikişubat İlçe Başkanı Mesut Tosun, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı  Mustafa Akpınar, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Kaplan, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Yunus Emre Erbilir ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile, çok sayıda partili ve cami cemaati katıldı.
BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN RESİMLİ PANOSU GÜVENLİK ÖNLEMİ
Bu arada, kılınan gıyabi cenaze namazı öncesi, bir gurup emniyet mensubunun, hemen bitişikteki AK Parti seçim bürosu yanındaki Başbakan Erdoğan resimli panoyu koruduğu dikkatlerden kaçmadı.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER