MAHÇİÇEK VE OKAY'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

MAHÇİÇEK, HİZMETLERİME KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDECEĞİM

MAHÇİÇEK VE OKAY'DAN  GAZETEMİZE ZİYARET

Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek ve Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Necati Okay Gazetemizi ziyaret etti.

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'de ziyarette hazır bulundu.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş Halkı beni yakından tanıyor yıllardır bu şehre hizmet etmeyi borç bildim. Seçilirsem geçmişte yaptığım hizmetlerime kaldığım yerden devam edeceğim. Bizim teminatımız yaptığımız hizmetlerimizdir" dedi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Necati Okay ise öncelikle aday adaylığım döneminde beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Halkımız teveccüh gösterip bizi seçerse Dulkadiroğlu'nu Türkiye'ye örnek bir ilçe olarak hak ettiği yerlere getireceğiz" dedi.

 Gazetemiz sahibi Kemal Sayın ise yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirterek, "30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerin ülkemize milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, Onikişubat Adayı Hanefi Mahçiçek’e ve Dulkadiroğlu adayı Necati Okay’a başarılar diliyorum" dedi.

HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER