ASLAN DEPLASMANDA FIRTINA EVİNDE

TAKIMLARIMIZDA HEDEF: 3 PUAN

ASLAN DEPLASMANDA FIRTINA EVİNDE
 SPOR-TOTO 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor bugün deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. 
Ligde 3 hafta geride kalırken henüz galibiyet ve puan yüzü göremeyen Kahramanmaraşspor puan cetvelinde de en alt sırada yer alıyor. 
Kötü gidişe dur demek isteyen ve bir türlü bunu gerçekleştiremeyen ilimiz takımı Kahramanmaraşspor yine büyük umutlarla Kırklarelispor deplasmanına gitti. 
Geçtiğimiz hafta taraftarların mutlak sahadan üç puanla ayrılırız ve galibiyet hasretine son veririz diye  tribünleri doldururken yine sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf olmuşlardı. Bilindiği gibi Kahramanmaraşspor geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadığı maçta Gümüşhanespor'a karşılaşmanın 82. dakikasında yediği golle 0-1 mağlup olmuştu. 
TARAFTARLAR UMUTLU
Bütün maçlara bir umutla giden ve takımına 90 dakika destek veren taraftarlar her şeye rağmen bu maça umutlu bakıyorlar. 
Kahramanmmaraşspor'a her zaman güvendiklerini belirten taraftarlar, bu takım böyle gitmez, mutlaka galip gelecek ve kötü gidişe dur diyecekler ve yüzümüzü güldürecekler. her ne kadar puanımız olmasa da, ligin dibine demir atsakta bu maçtan 3 puan beklediklerini söylediler. 
Deplasmanda karşılaşacağımız Kırklarelispor ligde oynadığı üç maçtan da galibiyet çıkartamazken mağlup da olmadı. Kırklarelispor 3 maçta da berabere kaldı. Kırklarelispor rakip kalelere 3 gol ataren kendi kalesinde de 3 gol gördü ve  topladığı 3 puanla puan cetvelinde 10. sırada yer alıyor. 
Öte yandan bugün oynanacak olan Kırklarelispor- Kahramanmaraşspor maçının orta hakemliğini  Halil Umut Meler  yaparken yardımcılıklarını ise  Sezgin Çınar  ve   Emir Eray Eyisoy  yapacaklar. 
ESKİ KAHRAMANMARAŞSPOR
Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un iç saha maçlarını kaçırmayan Kahramanmaraş sevdalısı şeref Karagün, Kahramanmaraşspor'un içinde bulunduğu duruma tepki gösterdi.
Yıllardır Kahramanmaraşspor'un maçlarını takip eden Adeta Kahramanmaraşspor la yatıp Kahramanmaraşspor la kalkan Kahramanmaraş Sevdalısı Şeref Karagün, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında yaptığı paylaşımda "Bir zamanlar bir Kahramanmaraşpor vardı. Hatırlayanlar bilir. Kahramanmaraş halkına futbolu sevdiren, almış oldukları başarılı galibiyetler ile şehri havaya sokan ve akın akın insanları stadyuma çeken. Bir zamanlar diyorum, tabi ki o bir zamanlardı" dedi.
Kahramanmaraşspor'un iyi gününde ve Kötü gününde Spor sevgisinden dolayı müsabakalarını seyreden ve spor kamuoyu tarafından sevilen Şeref Karagün, şu paylaşımda bulundu:
"Şimdi ise maalesef takımın makûs tarihini hepimiz biliyoruz. Takımın sürekli el değiştirmesi, futbol ile uzaktan yakından alakası olmayan yöneticilerin kurulda yer alması ve konumlarını kaybetmemek için birbirleriyle yarış yapması, en önemlisi de koltuk sevdası ile bilerek ya da bilmeyerek Kahramanmaraşsporumuz'a zarar vermeleri Kahramanmaraşpor'un makus tarihinin başlamasında en önemli faktörlerden birisidir.
Beni çok üzen olayların başında ise birçok yönetici başarısızlıklarını, kırmızı-beyaz renklere gönül ve takımlarını ellerinden geldikçe yalnız bırakmayan Kahramanmaraşspor taraftarlarına maal etmeye çalışmışlardır, fakat başarılı olamamışlardır. Çünkü bu şehrin insanı şehrine ve takımlarına zarar verecek herkesin yanında değil, tam aksine karşısında olmuşlardır. Çünkü Kahramanmaraşspor sevdası başka şeye benzemez. Yürek işidir, Gönül işidir.Bu böyle bilinmelidir ve hiç bir zaman unutulmamalıdır!
Yeni yönetime şu satırlarımla seslenmek istiyorum: Sizler Kahramanmaraşspor ve başarıları için elinizi taşın altına koydunuz, başta bizler olmak üzere, herkes üzerine düşen görevi fazlası ile yerine getirecektir. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Unutmayınız ki, sizin başarınız takımın başarısı, takımın başarısı Kahramanmaraş'ın başarısı demektir."
BELEDİYESPOR KENDİ EVİNDE
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor  Ligin 3. haftasında kendi sahasında Bergama Belediyespor'u ağırlayacak. 
3. Lig 3. Grputa şampiyonluğu hedefleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Bergama Belediyespor'u puansız göndermenin hesaplarını yapıyor. 
İki sezondur 2. Lig'i hedefleyen fakat Play-off  maçlarında  elenen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bu sezon lige istediği gibi başlayamadı. 
Ligin ilk maçında kendi sahasında Sandıklıspor ile 1-1 berabere kalarak iki puan kaybeden temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor geçtiğimiz hafta da  deplasmanda Sakaryaspor'la 0-0 berabere kalarak evine 1 puanla dönmüştü. 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, sezonun ilk galibiyetini bugün Bergama Belediyespor karşısında almanın hesaplarını yapıyor. 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor,  Bergama Belediyespor karşılaşması bugün 12 Şubat Stadyumuda saat 20.00'da başlayacak. 
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER