SEDAT PEKER, AVUKATININ MEZARINI ZİYARET ETTİ

MEZARLIKTA DUA EDİLDİ

SEDAT PEKER, AVUKATININ MEZARINI ZİYARET ETTİ

 Ergenekon davasında hakkında tahliye kararı verilen Sedat Peker, Kahramanmaraş’ı ziyaret etti. Peker’i görmek isteyenler saatler öncesinden Kahramanmaraş Havaalanı'nda toplanmaya başladı. Kalabalık, Peker’in alana girişiyle izdihama neden oldu. VIP çıkışında Peker ve beraberindeki heyet ilgiden dolayı zor anlar yaşadı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski il başkanı Salman Özdoğan’ın davetlisi olarak Kahramanmaraş’ı ziyaret eden Sedat Paker, öğleden sonra özel uçağıyla Kahramanmaraş hava alanına geldi. Burada kalabalık bir grup tarafından davul zurna eşliğinde karşılanan Peker, yüzlerce kişinin sevgi gösterileri eşliğinde VIP çıkışından geçerek aracın beklediği alana geldi. Kalabalığın ilgisinden dolayı Peker ve beraberindeki heyet zor anlar yaşarken, gruptakilerden bazıları ezilme tehlikesi geçirdi. Yüzlerce kişinin arasından güçlükle araca binen Peker, bir süre vatandaşları selamladı.
Daha sonra Peker ve çevre illerden gelenlerin oluşturduğu yaklaşık 200 araçlık konvoy, Pazarcık’a hareket etti.
MEZARLIKTA DUA EDİLDİ
Erkenekon soruşturması kapsamında tutuklu yargılandıktan sonra serbest kalan Sedat Peker, cezaevi döneminde avukatlığını yapan Adil Özdoğan’ı Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde bulunan kabrini ziyaret etti.
Kahramanmaraş’ta düzenlenen karşılama töreni sonrası Pazarcık ilçesine hareket eden Sedat Peker, Pazarcık Asri Mezarlığı'nda kabri bulunan Adil Özdoğan'ın mezarını ziyaret ederek, dua etti. Ziyaret sırasında konuşan Sedat Peker, "Bazı insanlar benim hakkımda diyorlarmış ki 'Onun geçmişi karanlık. Karanlık geçmişi olan adam' diyorlarmış. Koltuk sevdalıları, menfaatperestler bana baktıkları zaman geçmişimde karanlık bir bölüm görebilirler. Ama dava adamları, yiğitler, onurlu insanlar benim geçmişime baktıklarında görebilecekleri tek şey kendini, geleceğini feda etme, onur, şeref, haysiyet adına bedel ödemedir. Bunun haricinde yüce Allah'a şükürler olsun ki geçmişimizde görebilecekleri hiçbir şey yoktur" dedi.
Öte yandan Peker, kendisine gösterilen yoğun ilgi gösterenlerle fotoğraf çektirdi. İHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER