EMNİYET MAHALLE MUHTARLARI İLE HUZUR TOPLANTISI DÜZENLEDİ

DURMUŞ, SORUNLARA BİRLİKTE ÇÖZÜM BULACAĞIZ

EMNİYET MAHALLE MUHTARLARI İLE HUZUR TOPLANTISI DÜZENLEDİ

 Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü muhtarlarla yaptığı huzur toplantılarına devam ediyor. 

Toplum-polis ilişkilerini geliştirmek, suçla mücadeleyi güçlendirmek ve polislik hizmetlerinde toplumun güvenlik memnuniyetini yükseltmek, vatandaşın istek ve şikâyetlerini tespit ederek güvenlik sorunlarını çözüme kavuşturmak amaçlarına yönelik yapılan huzur toplantısında  Kahramanmaraş İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Durmuş, genel güvenlik, ikametten hırsızlık, iş yerinden hırsızlık, dolandırıcılık ve soba zehirlenmeleri olaylarına karşı alınabilecek tedbirler konusunda muhtarları bilgilendirdiler.
Kahramanmaraş ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması adına mahalle muhtarları ile olan  ilişkileri en üst seviyeye çıkaracaklarını belirten Kahramanmaraş İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Durmuş, mahalle muhtarlarının devletin temsilcileri olduğunu ifade etti. 
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Durmuş Başkanlığında, polis-halk ilişkilerini en üst seviyeye çıkarmak, iletişimi geliştirmek, halkın beklentilerini en iyi şekilde karşılamak amacıyla, 12. Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı düzenlendi.
Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, 16 Mahalle Muhtarı katıldı.
Toplantıda konuşan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Durmuş, Mahalle Muhtarlarının devletin temsilcisi olduklarını söyledi.
Durmuş, "Emniyet Müdürlüğü olarak Kahramanmaraş ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması adına mahalle muhtarlarımızla olan ilişkilerimizi daha da geliştirip Kahramanmaraş'ın sorunlarına birlikte çözüm bulacağız. Kış aylarının yaşanması nedeniyle, ülkemizde her yıl yüzlerce kişi "Soba Zehirlenmesinden" yaşamlarını kaybetmektedir. Muhtarlarımız sorumluluk alanlarındaki mahallerde farkındalık oluşturulması adına soba zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyarmalılar" dedi.
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER