TÜFAD'TAN AHDE VEFA

VEDAT PAKÖZ, MURAT KAPUÇAM VE KEMAL TEPEBAŞI’NA PLAKET

TÜFAD'TAN AHDE VEFA

 Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak, "Bir birimize iyi günde, kötü günde destek vermemiz Maraş futbolunda söz sahibi olmamıza vesile olmuştur" dedi.

Kahramanmaraşlı Antrenörler, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şubesi tarafından organize edilen iftar programında bir araya geldiler. Hasan Kolcuoğlu Lokantasında gerçekleştirilen iftar programında, geçmiş yıllarda Kahramanmaraş futboluna emeği geçen Vedat Paköz, Murat Kapuçam ve Kemal Tepebaşı'na TÜFAD) Şube Başkanlığı  tarafından, plaket takdim edildi.
İftar programında konuşan TÜFAD Şube Başkanı Mesut Çanak, TÜFAD'ın daha da genişleyerek, çok daha büyük bir aile olacağını söyledi. Derneklerine üye Antrenörlerinin sayısının her yıl artığının altını çizen Çanak, şunları söyledi:
"Bundan 8 yıl önce başladığımız geleneksel iftar programına 35 kişi katılıyordu. Ama şimdi görüyorum ki sayı 120'leri buluyor. Bundan sonraki yılda TÜFAD daha genişleyecek, çok daha büyük bir aile olacak. Bu günlere gelmemizde öncelikle birlik beraberliğimizi muhafaza etmemiz, bir birimize iyi günde, kötü günde destek vermemiz Maraş futbolunda söz sahibi olmamıza vesile olmuştur. İnşallah bundan sonraki günlerde daha çok güçlenerek yine beraber olacağız. 2014-2015 Futbol sezonunu bitirmiş bulunuyoruz. Bütün Hocalarıma teşekkür ediyorum ve Belediyespor teknik direktörlüğüne getirilen Fethi Çokkeser hocamıza yeni sezonda başarılar diliyorum"
PAKÖZ, "25 YIL BOYUNCA HİZMET ETTİM"
Kahramanmaraş'ın köklü Kulüplerinden olan Sakaryaspor'da, 25 yıl boyunca takımın hem Antrenörlüğünü, hem Başkanlığını yapan Vedat Paköz ise, kendi dönemlerinde 25 yıl boyunca Kahramanmaraş futbolunun gelişmesi içi büyük çaba sarf ettiklerinin altını çizdi.
Paköz "Burada görüyorum ki genç ve dinamik arkadaşlarımız sporun içine girmişlerdir. Başkanımızın sayesinde Antrenörler Derneği kurularak Kahramanmaraş'ta yeni bir çığır açmıştır. Bu çığırın devamı için siz değerli Antrenör arkadaşlarımızın Başkana destek vermesini ve Kahramanmaraşspor'un daha ileriye gitmesini temenni ediyorum" dedi.
Düzenlenen iftar programına, TÜFAD Şube Başkanı Mesut Çanak'ın yanı sıra Başkan yardımcısı Ejder Orak ve Hüseyin Azgın, Yönetim Kurulu Üyeleri, eski futbol antrenörleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser ve Kahramanmaraş'ta görev yapan Antrenörler katıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER