FECİ KAZA: 2 ÖLÜ

OTOMOBİL TIRA ARKADAN ÇARPTI

FECİ KAZA: 2 ÖLÜ

Kahramanmaraş'ta kamyona çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti.Mustafa Tuna idaresindeki 27 GH 439 plakalı otomobil, Kahramanmaraş-Adana karayolunda önünde seyreden sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen kamyona arkadan çarptı. Ağır yaralanan sürücü Tuna ile otomobilde bulunan Cumali Kök, 112 Acil Servis ekibince Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi ile Türkoğlu Kemal Beyazıt Fizik Tedavi Hastanesine kaldırıldı.
Yaralılar, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
TIR SÜRÜCÜSÜ  YAKALANDI
Kahramanmaraş'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili aranan tır sürücüsü yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Türkoğlu ilçesinde iki gün önce iki kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasına karıştıktan sonra kaçan aracın bulunması için çalışma başlatan jandarma ekipleri, güzergahtaki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.
Narlı beldesi yakınlarındaki dinlenme tesisinde sinyal lambası kırık ve üzerinde boya izi bulunan bir dorse olduğu bilgisine ulaşan ekipler, araştırmada, dorsenin Kahramanmaraş'ta bir nakliye firmasında faaliyet gösteren 46 PA 267 plakalı tıra ait olduğunu tespit etti.
Ekipler daha sonra tır sürücüsü V.A. ile kardeşi S.A. ve A.Y'nin ifadelerine başvurdu.
V.A'nın ifadesinde, "Olay günü tali yoldan ana yola çıktığı sırada bir otomobilin arkadan gelerek dorseye çarptığını, kendisinin de korktuğu için olay yerinden kaçtığını söylediği" öğrenildi.
Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen V.A. kanser hastası olduğu için adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Olayda hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Mustafa T'nin ise alkollü olduğu öne sürüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER