NFK ÖĞRENCİLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

ÖĞRENCİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

NFK ÖĞRENCİLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

 Okulların yaz tatiline girmesine sayılı günler kala, öğrenciler bir yılın stresini piknikte bir araya gelerek atmaya başladılar. 

Eğitimdeki başarıları ve yaptığı sosyal etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek (NFK) İlkokulu, 3/C ve 4/I sınıfı öğrenci ve velileri piknikte bir araya geldiler. Pınarbaşı Muhsin Yazıcıoğlu Mesire Alanında buluşan NFK İlkokulu öğrenci ve velileri, gönüllerince mangal keyfi yaparak doyasıya eğlendiler. Düzenlenen piknikte, öğrenci ve velileri çuval yarışı, balon patlatma, kaşıkta yumurta götürme gibi yarışmalar yaptılar.
3/C Sınıfı Öğretmeni Kadriye Çıbıkçı ve 4/I Sınıfı Öğretmeni Ayla Kuru, bu piknikle veli öğrenci ve öğretmenlerin yılın yorgunluğunu attığını dile getirerek, "Velilerimizin hayatın günlük stresinden kurtulup bir gün dahi olsa tabiatla baş başa kalmalarını, öğrencilerimizin de piknik sayesinde yoğun geçen ders döneminin stresini atmalarını amaçladık. Bu tür faaliyetler, velilerimizin tanışıp kaynaşmasına vesile oluyor" dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER