CANLI'DAN BELLİ'YE ANLAMLI ZİYARET

SPOR VE SPORCULARIN YANINDAYIZ

CANLI'DAN BELLİ'YE ANLAMLI ZİYARET

 Galatasaray  Kahramanmaraş Futbol Okulu Koordinatörü ve 1905 Kahramansarayspor Kulübü Başkanı Yahya Canlı, Belli Zade Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Belli'yi makamında ziyaret etti.

Başkan Canlı, İşadamı Belli'ye Futbol Okulu ve Spor Kulübü hakkında bilgiler vererek, görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu Koordinatörü ve aynı zamanda Amatör Mahalli ligde mücadele eden Kahramansarayspor Kulübü Başkanı Yahya Canlı, Avukat, İşadamı Ahmet Belli'ye Galatasaray forması takdim etti.Kendisinin de koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu ifade eden İşadamı Belli, Yahya Canlı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Her zaman Spor Kulüplerinin yanında olduğunu belirten Belli, "Biz Belli Zade Şirketler Grubu olarak spor yapan ve yaptıran kişilerin yanındayız. Amatör takımların hangi zorluklar içerisinde sahaya çıktıklarını biliyoruz. Bu anlamda da Kahramanmaraşspor başta olmak üzere birçok Amatör takımlara maddi ve manevi destek olduk. Bundan sonrada destek olmaya devam edeceğiz. Şehrimizden bir profesyonel futbolcu çıksa bu bizim için bir gurur vesilesidir" dedi. 
Bu arada 1905 Kahramansarayspor Kulübü Başkanı Canlı da, Ahmet Belli'nin spor sever biri olduğunu ve amatör takımlara da yaptığı desteklerden dolayı takdirler kazandığını söyledi. Canlı, "Bir Galatasaray aşağı olduğunu bildiğimiz Ahmet Belli'nin spora desteğini de biliyoruz. Bu nedenle bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER