MHP ONİKİŞUBAT SEÇİM BÜROSU AÇILDI

TOPCU, ARTIK YOLUN SONU GÖRÜNDÜ

MHP ONİKİŞUBAT SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Mahalli seçimlere 75 gün kala, siyasi partilerde hareketlilik gözlemlenirken, bunların en başında gelen Milliyetçi Hareket Partisi, Onikişubat ilçesine açtığı seçim bürosu ile adeta gövde gösterisi yaptı.

ONİKİŞUBAT’TA MHP COŞKUSU
 Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde açtığı seçim bürosu ile ilçeyi ayağa kaldıran MHP, rakiplerine hem gözdağı verdi, hem de eleştiri oklarını iktidara fırlatarak, ‘geliyoruz…’ mesajı verdi.
Ana baba gününü andıran, mahşeri kalabalık eşliğinde açılan seçim bürosunun açılış konuşmasını MHP Onikişubat ilçe başkanı Mesut Tosun yaptı. Seçmene seslendi, teşkilata ümit verdiklerini belirterek, “İnşallah 30 Mart seçimin ertesinde burada zaferi sizlerle birlikte kutlayacağız. Ama daha çok çalışmamız lazım, çook” dedi ve akabinde Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan ülkemiz ve şehrimiz için 30 Mart’ı bir değişim günü olarak  yorumladı. Temizkan, projelerle geldiklerinin altını çizerek, “Onikişubat’ın kurtuluşunu biz başlatacağız. Sizlere güceniyoruz. Çünkü gücümüze güç katıyor, her geçen gün bize teveccüh gösteriyorsunuz. Buna layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

DALGA DALGA
YAYILAN SEVDA
Herkesin heyecanlı olduğu, tezahüratın ve alkışların bir dakika olsun susmadığı seçim bürosu açılışının üçüncü konuşması Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Tahir Akgemci oldu. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akgemci, seçim bürosu açılışının hayırlara vesile olması dileğinde bulundu, bu seçimin Türkiye’nin ve Kahramanmaraş’ın kaderini değiştiren bir seçim olacağını söyledi, sonra da; “Bu seçimi alacağımıza inanıyorum. Sizlere güvenerek, bu şehrin altın anahtarını genel başkanıma vereceğime söz verdim. Beni mahcup etmeyeceğinizi biliyorum” dedi.

MHP BU SEÇİMDE TARİH YAZACAKTIR

Bu iddialı cümleyi söyleyen de MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı oldu. Bastırmacı, iktidarı eleştirdi, yolsuzluklarından ve PKK’ya desteklerinden ötürü onları vatan haini olmakla suçladı. “Her taraftan batağa saplandılar. Yolsuzluk ve rüşvet almış başını gidiyor, kendilerini kurtarmak için de savcıları, polisleri ya içeri atıyorlar, ya da görevlerinden alıp sürgün hayatı yaşatıyorlar. Korku dağları bekliyor. Ama korkunun ecele faydası yok, 30 Mart seçimlerinde tüm ilçelerimizle birlikte büyükşehiri de alarak tarih yazacağız. Bu tarihi sizlerle birlikte yazacağız” şeklinde konuştu.

HANG TAŞI TAŞ ÜSTÜNE KOYDULAR Kİ…

Her yaştan insan yanında, gençlerin ve özellikle kadınların da büyük ilgi gösterdiği açılışta mikrofonu Milletvekili Mesut Dedeoğlu aldı. Dedeoğlu, bugünü bayram olarak nitelendirdi, iktidarın 11 yıllık döneminde taş üstüne taş koymadığını iddia ederek, “Artık bunlara ders verme zamanı geldi. Hadlerini bildirmek gerekiyor. Bu şehrin, bu ülkenin sahibi sizlersiniz. Bunu siz yapacaksınız. Bugünkü bayramı 30 mart sonrası hep birlikte  kutlayacağız” dedi ve mikrofonu MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Zühal Topçu’ya bıraktı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Zühal Topcu, “Yaklaşık 1 buçuk ay sonra yapılacak seçimler için MHP olarak biz de harekete geçtik” dedi.
Topcu, partisinin Onikişubat ilçesinde açtığı seçim bürosunda yaptığı konuşmada, ülkenin zor günler geçirdiğini söyledi. Zor günlerin geçmesinin tek şartının sandık olduğunu ifade eden Topcu, “Demokrasinin en önemli göstergesi seçimlerdir. Yaklaşık 1 buçuk ay sonra yapılacak seçimler için MHP olarak biz de harekete geçtik. Kahramanmaraş'a gelmeden önce birçok ile ziyaretlerimiz oldu. Ülküdaşlarımız ile hasbıhal etme fırsatımız oldu. Artık Türkiye’deki bütün vatandaşlarımız sıkıntı içerisinde. Gerçekten geleceklerini göremiyorlar. Evlatlarının rızkını sağlayamıyorlar, evlerine sıcak ekmek götüremiyorlar” dedi.
Topcu, şöyle devam etti:
“Demokrasilerde en güzel yol, iktidarı seçimle iktidardan düşürmektir. Bizler bu ülkeyi karşılıksız sevenler olarak; bu iktidarı götürmemiz lazım. İşte bu seçim bürosunda attığımız adım bunun için. Artık görüyoruz ki dağlarımızda; ‘Ne mutlu Türküm’ diye yazan yazılardan utanılıyor. Türk milliyetçiliği ayaklar altına alınıyor. Türk bayrakları artık direklerden indiriliyor. Bu durum böyle olduğunda artık cevabımızı vermemiz lazım. MHP olarak, diyoruz ki; Türk bayraklarını o direklere dikerken MHP’nin 3 hilali ile birlikte dikmemiz lazım. Bunun için de gücümüz burada, görüyoruz hepiniz bütün varlığınız ile buraya gelmişsiniz.”
Topcu, son olarak şunları kaydetti:
“Yolsuzluğun, hırsızlığın pirim yaptığı günümüzde vatandaşların harekete geçmesi lazım. Kapı kapı dolaşması lazım. Çalmadığımız kapı bize açılmaz. Bizim televizyonumuz yok. Bizim paramız, pulumuz yok. Kahramanmaraş kalesine her bir metrekaresine dikmek için, tekrar bütün dağlara Ne mutlu Türküm yazdırmak için, kurumların başına T.C.’yi yazdırmak için, Andımızı okutmak için kapıları çalıp oylarımızı isteyeceğiz.”
Konuşmaların ardından hep birlikte seçim bürosunun açılışı yapıldı.
Takiben adayların tanıtımı için seçim bürosundan Necip Fazıl kültür Merkezine kadar yürüyerek gidildi.
Kültür Merkezinde adaylar seçmene tanıtıldı.
Seçim bürosu açılışına ve aday tanıtım programına katılanlar arasında, ANAP eski Milletvekili Ali Topçuoğlu da (Mesut Dedeoğlu’nun kayınpederi) katılırken, Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Pazarcık Belediye Başkan Adayı Salman Özdoğan, Çağlayancerit Belediye Başkan Adayı Nazım Engizek, Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Cafer Güçlü, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Av.Neslihan Koca Nergis ile ilçe teşkilat başkanları, köy ve mahalle muhtarları, ülkü ocakları ile çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER