KIZ MESLEK VE TEKNİK LİSESİ HEYETİ HALK EKMEK'TE

ÖĞRENCİLER TESİS VE ÜRETİM HAKKINDA BİGİLER ALDI

KIZ MESLEK VE TEKNİK LİSESİ HEYETİ HALK EKMEK'TE

Kahramanmaraş Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdür Vekili Dr. Ali Rahmi Kaya, Kız Meslek ve Teknik Lisesi Heyetine Halk Ekmek Fabrikası hakkında bilgiler verdi.
Kahramanmaraş Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi İdari kadrosuKahramanmaraş Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasını ziyaret etti.
Kız Teknik ve Meslek LisesiMüdürü Songül Şahin ve beraberindekiler Halk Ekmek Fabrikasında ekmeğin üretim aşamalarını inceleyerek, tesis ve üretim hakkında bilgiler aldılar.
Ziyaretçilerin üretim ile ilgili sorularını Gıda Mühendisi Sebihat Dedeoğlu yanıtladı. Ziyaret sonrası görüşlerini bildiren Songül Şahin; “Öncelikle belirmek isterim ki; çalışanların ve idari sorumluların ilgisinden dolayı çok memnun olduk, teşekkür ediyoruz. Halk Ekmek Fabrikasında genel hijyenkoşullarının en üst düzeyde uygulandığını, sağlanan hijyenin beklentilerin üzerindeolduğunugözlemledik.
Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ a ve ekibine böylesine büyük ve önemli bir tesis ile Kahramanmaraş halkınakaliteli ve sağlıklı ürünler sunulmasına öncülük ettikleri için teşekkür ediyoruz” dediler.
İşletme ve İştirakler Müdür Vekili Dr. Ali Rahmi Kaya ise; “Kız Teknik ve Meslek Lisesi idarecilerinin Halk Ekmek Fabrikamıza düzenlemiş oldukları bu ziyaret okulun bünyesinde bulundurduğu gıda ve üretimle ilgili bölümler itibarıyla bizler için çok önemli.Ziyaretlerinden dolayı Songül Şahin Hanımefendi başta olmak üzere tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” diyerek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER