KAHRAMANMARAŞSPOR VE TAYFUN ŞİRİN, PFDK'DA

CEZALAR YARIN BELLİ OLACAK

KAHRAMANMARAŞSPOR VE TAYFUN ŞİRİN, PFDK'DA

 

Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden sezonu son hafta galibiyeti ile ligde kalarak tamamlayan Kahramanmaraşspor ile Spor Toto 3. Ligi 3. Grubu temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un teknik sorumlusu Tayfun Şirin, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği'nce 2-4 Mayıs 2015 tarihlerinde oynanan profesyonel lig müsabakalarındaki eylemleri nedeniyle PFDK'ye sevkedilen kulüpler, idareciler ve antrenörler belli oldu. Bir çok kulüp, antrenör, futbolcu ve yöneticinin dosyasının bulunduğu sevkler arasında Kahramanmaraş'tan da iki isim yer alıyor.
Buna göre;  "Kahramanmaraşspor A.Ş. Kulübü'nün 03.05.2015 tarihinde oynanan Kahramanmaraşspor A.Ş. - Pazarspor Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki saha olayları nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine" karar verilirken; "Kahramanmaraşspor Büyükşehir Belediyespor Kulübü antrenörü Tayfun Şirin'in 03.05.2015 tarihinde oynanan Kayseri Şekerspor- Kahramanmaraşspor Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3. Lig 3. Grup müsabakasındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 36. maddesi uyarınca 04.05.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevki" yapıldı.
PFDK'nın bugün ya da yarın yapacağı toplantıda Kahramanmaraşspor Büyükşehir Belediyespor antrenörü Tayfun Şirin ve sezonu tamamlayan Kahramanmaraşspor'un cezaları da belli olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER