HAKEME TEPKİ

HAKEM MAÇI KATLETTİ

HAKEME TEPKİ

 SPOR-TOTO  2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Kahramanmaraşspor, konuk ettiği İnegölspor'a son dakika yediği tek gol ile 1-0 mağlup oldu.

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Kahramanmaraşspor, kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı zorlu maçı son dakika kalesinde gördüğü tek gol ile 1-0 kaybetti. Güçlü rakibi ile kora kor bir mücadele veren kırmızı-beyazlılar 90+4 de Tayfun'un ceza alanında düşürülmesiyle bir penaltı kazandı. Topun başına geçen Tayfun Özkan kaleci Ali'yi geçemedi ve müsabaka 1-0 İnegölspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
 STAT: 12 Şubat
HAKEMLER: Emre Altun , Mehmet Ekmekyermez , Ali Etlikci
KAHRAMANMARAŞSPOR: Onur Nazmi - Mehmet (Dk.59 Kadir xx), Tufan , Sercan , Dede , Tayfun , Fahri , Ramazan , Niyazi (Dk.17 Onur xx), Erdinç , Hüseyin
 İNENGÖLSPOR: Ali - Kemal , Alişan (Dk.83 Emre), Bilal , Yılmaz , Mimün (Dk.69 Yasin xxx), Raif (Dk.28 Okan xx), Emrah , Uğur , Ömürcan , Muharrem
GOL: Dk.90 Yasin (İnegölspor) 
SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Kahramanmaraşspor, evinde konuk ettiği İnegölspor'a 1-0 mağlup oldu.
78'inci dakikada ceza sahası içine doğru ilerleyen Ramazan, savunmaya yaptığı faul sonucu hakem tarafından ikinci sarı kartla cezalandırıldı ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
90'ıncı dakikada ceza sahası dışında karambolde kalan topu çelen Yasin, düzgün vuruşuyla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-1
90+2'de ceza sahası içerisinde savunmanın yaptığı faul ile Tayfun yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi. Tayfun'un penaltı vuruşunda kaleci Ali, göle izin vermedi.
Karşılaşma İnegölspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
HAKEM MAÇI KATLETTİ
Kahramanmaraşspor – İnegölspor maçını yöneten verdiği kararlar ile tribünlerdeki herkese saç baş yolduran Emre Altun’a tepkiler dinmiyor.
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında kendi saha ve seyircisi önünde İnegölspor’u ağırlayan Kahramanmaraşspor, son dakika da yediği gol ile maçı kaybetti. Müsabaka da görevli olan Kayseri Bölgesi Ulusal Hakem Emre Altun, tribünleri dolduran binlerce taraftara adeta saç baş yoldurdu. Kahramanmaraşspor’a bir tanesi kırmızı olmak üzere 8 defa sarı kart çıkaran ceza alanı içinde el ile müdahale olduğu halde bile kartına başvurmayan Altun, Hüseyin’e faul yapıldığı pozisyonda rakibin faulden sonraki golünü saydı.
Son dakikalarda oyuncu değişikliği için 4. Hakemin yanında hazır olan Volkan’ı ise bir türlü oyuna almadı. İnegöl ceza alanı içinde elle oynanan pozisyonda da penaltıyı vermeyen hakem Emre Altun, orta alanda yapılan sert faulde İnegölspor’lu oyuncuya verdiği sarı kartı da iptal ederek tansiyonun daha da yükselmesine sebep oldu.
Kahramanmaraşspor yarı alanında en ufak hamlelerde dahi rakibe serbest vuruş veren hakem Kahramanmaraşspor oyuncularına yapılan faullerde ise oyunu devam ettirdi. Maçın ilk devresinde top aktif değilken sert bir faule maruz kalan ve bacağı kırılan Niyazi Erdem ambulans ile Hastaneye götürülürken hakem tribünlerden gelen aşırı tepki üzerine sadece sarı kart gösterdi.
Maçı tek kelime ile sabote eden ulusal hakem için taraftarlar “Rakip için varını yoğunu ortaya koydu. Müsabakayı katletti” yorumları yaptılar. 
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER