FIRAT GÖRGEL ADIM ADIM MİLLETVEKİLLİĞİNE GİDİYOR

GÖRGEL NEREYE; BİZ ORAYA

FIRAT GÖRGEL ADIM ADIM  MİLLETVEKİLLİĞİNE GİDİYOR

 1 Kasım'da yapılacak olan TBMM'nin 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri için geri sayım başlarken; Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) seçim takvimi ile birlikte de gözler, özellikle siyasi partilerdeki istifalara çevrildi.

Ülkenin son üç dönemine damga vuran AK Parti'nin, yerel teşkilatlarından kimlerin istifa edeceği konuşulurken, ilk isim olarak AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Avukat Fırat Görgel'in istifası gündeme geldi. Adı, Metin Doğan'ın il başkanlığından istifa etmesi durumunda il başkanlığı için geçen Görgel'in, milletvekili aday adaylığı için son istifa tarihi olan 31 Ağustos 2015 Pazartesi günü istifa edeceği ve aday adaylığını açıklayacağı bekleniyor.
AK Parti'nin gençlik kolları, ilçe ve il teşkilatlarında uzun yıllardır görev alan Avukat Fırat Görgel'in Kahramanmaraş'tan milletvekili aday adayı olacağı gündemde konuşulmaya başlandı. Görgel'in milletvekili aday adaylığını kısa sürede açıklaması bekleniyor.
GÖRGEL NEREYE; BİZ ORAYA
Fırat Görgel uzun zamandır AK Parti'nin başarısı için çeşitli görevlerde yer aldı. AK Parti teşkilat yapısında tabandan yetişerek gelen bir isim olmasıyla, birçok başarı ve destek kazandı. Görgel, gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalar sonucu, AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanlığı görevine kadar yükseldi. 
AK Parti tabanı tarafından sevilen isimlerden olan Görgel, başarılı çalışmaları sonucu, son olarak il başkan yardımcılığı görevini devraldı. Kamuoyunda Görgel'in 1 Kasım'da yapılacak seçimler için, AK Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olacağı konuşulurken, bu durumun AK Parti tabanında pozitif karşılandığı konuşuluyor. Her kesimden parti sevdalısı, bu durumun hem Kahramanmaraş'a hem de AK Parti'ye çok güzel etkileri olacağı görüşünde. Görgel'e olan destek her geçen gün artarken, sosyal medyada sevenleri tarafından "Fırat Görgel nereye biz oraya" şeklinde kampanyalar başlatıldığı görülü-yor.
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, evli ve 1 çocuk babası olan 33 yaşındaki Avukat Fırat Görgel'in, aday adaylığını kısa sürede açıklaması bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER