HERİFF’TEN FUTBOLCULARA BAKLAVA İKRAMI

HERİFF’TEN FUTBOLCULARA BAKLAVA İKRAMI

HERİFF’TEN FUTBOLCULARA BAKLAVA İKRAMI

 Kahramanmaraş'ta geçtiğimiz ay hizmete açılan HERİFF Berber salonu işletmecisi Murat Domurcukgül, Büyükşehir Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek, futbolcu ve teknik heyete baklava ikramında bulundu.

Spor Toto 3. Lig'de mücadele veren Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Sorumlu Fethi Çokkeser nezaretinde Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça moralli olduğu gözlenirken, geçtiğimiz ay şehrimizde hizmete açılan Kahramanmaraş'ta ve bölge illerde mekân olarak ilk olma özelliği taşıyan HERİFF Berber salonu işletmecisi Murat Domurcukgül, Belediyespor antrenmanına gelerek futbolcu ve teknik ekibe baklava ikramında bulunarak, takıma moral verdi.
Neşeli bir ortamda geçtiği gözlemlenen antrenmanda, HERİFF Berber salonu işletmecisi Dumurcukgül, Belediyespor'a yeni sezonda başarılar diledi. 2015-2016 3. Lig futbol sezonunun geçtiğimiz hafta başladığını ifade eden Domurcukgül, "Belediyespor geçtiğimiz hafta oynadığı Adliyespor maçını 2-0 kaybetti. Bu hafta Pazar günü ise ligin 2.nci maçında kendi evinde Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek. Bizde takımımızı yalnız bırakmamak adına bugün antrenmanı ziyaret edip, futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulunduk. Ve bir nebzede olsa futbolculara moral vermiş olduk. İnşallah Belediyespor Pazar günkü Etimesgut maçından galip gelecektir" dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Fethi Çokkeser de, Domurcukgül'ün böyle bir organizyon gerçekleştirmesinden gayet memnun olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu; "Murat Domurcukgül kardeşimize böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği için teşekkür ederim. Takımımız yeni sezonun ilk maçında deplasmanda mağlup oldu ama Pazar günü ligin 2.nci maçını ise taraftarımız önünde kendi evimizde oynayacağız. Maç öncesi böyle bir ziyaret hem futbolculara hem teknik heyetimizi moral ve motivasyon açısından memnun etmiştir" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER