DULKADİROĞLU BELEDİYESİ'NİN İFTAR PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

ASIL OLAN RAMAZANIN ENGİN RAHMETİNDEN, BEREKETİNDEN FAYDALANABİLMEKTİR

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ'NİN İFTAR PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR
Dulkadiroğlu Belediyesi'nin ilçenin çeşitli bölgelerinde yaptığı iftar programı devam ediyor. Dulkadiroğlu Belediyesi, iftar programını Dulkadiroğlu İlkokulu'nun bahçesinde düzenledi.
İftar programına Vali Mustafa Hakan Güvençer, Dulkadiroğlu kaymakamı Mehmet Türköz, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Akif Kahveci ve Sebük Tekin Alparslan ve çok sayıda davetli katıldı. Programa katılan vali ve kaymakama vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Programda Orta oyunu ve ilahi dinletisinin de yer aldı. İftardan sonra birtakım açıklamalarda bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ramazan Ayı'nda vatandaşlar ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Programa  katılanlara teşekkür eden Okay şunları kaydetti: "Ramazan ayının feyiz ve bereketinden vatandaşlarımızla birlikte faydalanıyoruz. Değerli hemşerilerimizle böyle güzel bir ortamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İftar çadırımız kurulduğu günden bu yana özverili bir şekilde hizmetini sürdürüyor. Bu bağlamda bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimiz Mustafa Hakan Güvençer'e ve Dulkadiroğlu Kaymakamımız Sayın Mehmet Türköz'e çok teşekkür ederim.''
ASIL OLAN RAMAZANIN ENGİN RAHMETİNDEN, BEREKETİNDEN FAYDALANABİLMEKTİR
Programa katılan Kahramanmaraş Valisi  Mustafa Hakan Güvençer ise şu ifadeleri kullandı: ''Bu mübarek Ramazan ayında Dulkadiroğlu Belediyesinin düzenlediği iftar programına katıldık. Asıl olan Ramazanın engin rahmetinden, bereketinden faydalanabilmektir. Bu mutlulukta payı olan başta Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay olmak üzere tüm yöneticilerimize ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Allah bizlere sağlıkla yaşama, hayırlı bir ömür nasip etsin. Herkesin Ramazanını tebrik ediyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER