ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ, BU KEZ NFK İLKOKULU'NDA İFTAR VERDİ

MAHALLELERDE İFTAR SOFRALARI KURULMAYA DEVAM EDİYOR

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ, BU KEZ NFK İLKOKULU'NDA İFTAR VERDİ

 Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi, iş adamlarının katkıları ile mahallelerde iftar sofraları kurmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın ünlü dondurma imalatçısı MADO'nun ortağı Erdal Kambur'un katkısı ile, önceki gün Necip Fazıl İlk ve Orta Okulu'nda Onikişubat Belediyesi tarafından bir iftar sofrası kuruldu. Her gün bir mahallede kurulan iftar sonrası, Ramazan'ın manevi yönünün yaşatırken, komşuluk ilişkilerinin de gelişmesine vesile oluyor. Akif İnan, Şehit Abdullah Çavuş ve Necip Fazıl Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlar için önceki akşam Onikişubat Belediyesi tarafından Necip Fazıl Kısakürek İlk Öğretim Okulu'nda iftar yemeği düzenlendi. 
Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen iftar programı dualar ile başladı. Yaptığı konuşmada Ramazan Ayı'nın bereket ve paylaşım ayı olduğunu belirten Oniki Şubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Ramazan Ayı birlik ve beraberliğimizin tekrar yeşerdiği bir ay ve Allahın izniyle bu birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. İnşallah ilçemiz daha çok gelişecek ve model bir ilçe haline gelecek. Son olarak iftar yemeğimize katkılarından dolayı Erdal Kambur Bey'e teşekkür ediyorum ve siz vatandaşlarımıza hoş geldin diyorum. Afiyet olsun." dedi.
Düzenlenen iftar yemeğine Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, belediye üst düzey yöneticileri, Ak Parti İl ve Onikişubat İlçe Teşkilatı yöneticileri katıldı. (HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER