İLAHİYET FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ YEMEKTE

ARSLAN; "ÖĞRENCİLERİMİZİN SIKINTISI BİZİM SIKINTIMIZDIR"

İLAHİYET FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ YEMEKTE

Başkan Arslan; " Öğrencilerimizin Sıkıntısı Bizim Sıkıntımızdır."
Kahramanmaraş Diyanet-sen şube yönetimi Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat fakültesinde okuyan öğrencilerle yemekte buluştu.
Memur-sen salonunda gerçekleşen yemekli programa 60 ilahiyat öğrencisi ve aynı zamanda din görevlisi olan öğrencilerle görüş alış verişinde bulunuldu.
Kahramanmaraş Diyanet-Sen Şube başkanı Ekrem Arslan, İlahiyat öğrencilerine neden diyanette çalışmalarının gerekliliğini anlattı. Arslan konuşmasında sendikalarının İlahiyat fakültesine yönelik çalışmalarının devam ettiğini de belirten Arslan konuşmasına şöyle devam etti, " Şu an Türkiye genelinde 130 bin çalışanımız var. Bunlardan 70 bini bizim sendikamızın üyesi. Yetkili sendika olarak sıkıntılara hep parmak basmak istedik. Üniversite yönetimiyle ilitam kontenjanı artırılması yönünde görüşmelerimiz oldu. Buradaki öğrencilerin başka illere gitmesi bizim ayıbımızdır. Onların sıkıntısı bizim sıkıntımızdır."dedi
DİYANET-SEN İLÇE TEMSİLCİLERİ TOZAR VE ASLANTAŞ OLDU
Sendika olarak örgütleşmenin önemine de değinen Diyanet-Sen şube başkanı Ekrem Arslan, Kahramanmaraş'ın büyük şehir olması dolayısıyla, Dulkadiroğlu İlçe temsilcisi olarak sarayaltı Camii imam hatibi Muharrem Tozar'a, 12Şubat İlçesine ise Hz. Hamza camii İmam hatibi İdris Aslantaş'a görev verdiklerini söyledi.
Daha sonra, İlahiyat fakültesi öğrencilerinde Aykut Soylu, Gökhan Erdoğan ve Bünyemin Begeç sendika temsilcisi olarak seçildiler. Program yemek duasıyla son buldu.
Programa, Diyanet-Sen Şube başkanı Ekrem Arslan, yönetim kurulu üyeleri Yaşar Kazmacı, Mustafa Ağca, Nevzat Karaca, Dulkadiroğlu ilçe temsilcisi Muharrem Tozar, 12 Şubat İlçe temsilcisi İdris Aslantaş, Osman Öztürk, Aziz Yenice ile İlahiyat öğrencileri katıldı.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER